Müge Anlı, canlı yayında vasiyetini açıkladı! Herkesi şoke etti!

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı (48), atv'de ekrana gelen programının canlı yayınında vasiyetini açıkladı.

Müge Anlı, canlı yayında vasiyetini açıkladı! Herkesi şoke etti!

2.5 yıldır eşi Mustafa Kaya'dan haber alamadığını söyleyen Seyhan Kaya ve kızı Irmak Kaya, Müge Anlı sayesine emekli albay Mustafa Kaya'ya kavuştu.

Görev yaptığı sırada patlayan bomba nedeni ile işitme duyusunun büyük bir bölümünü kaybeden emekli Albay'ın eski eşi ve çocukları ile yeni eşi ile kızı arasında kalmasının ardından Müge Anlı, canlı yayında vasiyetini açıkladı.

"Bakım evine gideceğim"

Yıllar önce kendisine mezarlıktan yer ayırdığını ifade eden ancak koronavirüsün çıkmasının ardından böyle şeylerin bir kıymeti olmadığını anladığını ifade eden Müge Anlı (48), "Buradan şimdiden söylüyorum, bana bir şey olursa bakım evine gideceğim, bana da oğluşum Efe baksın, kız daha küçük." ifadelerini kullandı.

"Yaka kartına en çirkin fotoğrafımı koymasınlar diye..."

Sözlerini sürdüren Müge Anlı, "Benim mezar yerim belli. Her şeyim planlı olsun istiyorum. Ölünce dağıtılacak şerbetime kadar hepsinin vasiyetini verdim. Yapmazlarsa da onların sorunu. Yaka kartına en çirkin fotoğrafımı koyarlar biliyorum onu da ben verdim" dedi.