Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, Roma'da evlenecek! Marmaris'te düğün var!

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, sonunda vuslata eriyor. 3 Haziran'da Roma'da nikah masasına oturacak olan çift, düğünlerini 10-12 Haziran'da Marmaris'teki D-Maris'te yapacak.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, Roma'da evlenecek! Marmaris'te düğün var!

Pop yıldızı Mustafa Sandal, nişanlısı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da Roma’da evleniyor.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikahla dünyaevine girecek olan çift, düğünleri içinse Marmaris’teki D-Maris’i seçti.

10-12 Haziran’daki hafta sonunda 80 kişilik bir düğün organizasyonuyla evliliklerini kutlayacak olan Sandal ve Sütşurup, davetiyelerini de göndermeye başladı.

D-Maris’in nefis atmosferinde çekilen kısa bir videodan oluşan davetiyede, Mustafa Sandal müstakbel eşine “Jest Oldu” şarkısını söyleyerek “Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun” diyor. Öğrendiğime göre, düğün seremonisi de bu romantik davetiyeye uygun olacakmış.

10 Haziran’da akşam Manos’ta “Yunan Gecesi” yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin “Green Hills” olarak adlandırılan muhteşem manzaralı çimenliğinde düğün yapacak.

Ardından beach’e inecek olan davetlileri burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

Bu güzel hafta sonunda misafirlerini otelde ağırlayacak olan çiftin, konukları ayrı ayrı günlerde gelmeyi tercih ettiğinden ulaştırma masraflarına ise karışmayacağını öğrendim.