Joker 2'de Harley Quinn'i Lady Gaga mı canlandıracak?

Geçen hafta duyurulan Joker 2'de Harley Quinn karakterine hayat vermesi için Lady Gaga ile görüşülüyor. Joaquin Phoenix'in Joker rolüne döneceği filmin müzikal türünde olacağı söyleniyor.

Joker 2'de Harley Quinn'i Lady Gaga mı canlandıracak?

Geçen hafta içerisinde Joker'in yönetmen Todd Phillips, hem Joker 2'nin senaryo taslağının hem de onu okuyan Joaquin Phoenix'in yer aldığı bir paylaşımla Joker 2'yi bir nevi duyurmuştu.

Warner Bros.'tan henüz resmi açıklama gelmese de The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre olası casting çalışmalarına başlandı bile.

Genelde aynı ya da benzer bir mental rahatsızlıktan muzdarip iki kişiyi ifade eden ve eski bir terim olan Folie à Deux'nün, filmin isminde yer almasıyla Harley Quinn'in Joker 2'de olabileceği iyice konuşulur olmuştu.

THR'ın haberine göre, rol için kapısı çalınan ilk isim, ünlü sanatçı Lady Gaga oldu. Son dönemde müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Lady Gaga ile görüşmeler sürüyor.

Bir diğer önemli bilgiyse, Joker 2'nin müzikal türünde bir yapım olacağının belirtilmesi. İlk film, Taxi Driver ile The King of Comedy kırması bir yapım olarak izleyiciyle buluşurken, ikinci filmde epey karanlık bir müzikal izleyiciyi bekliyor gibi gözüküyor. (Box Office Türkiye)