Müzisyen Thore Pettersen, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Moron Police'in davulcusu ünlü müzisyen Thore Pettersen'ın geçirdiği trafik kazasında vefat ettiği öğrenildi.

Müzisyen Thore Pettersen, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Norveçli progressive rock grubu Moron Police'in davulcusu ünlü müzisyen Thore Pettersen, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Acı haber grubun Facebook sayfasından duyuruldu.

Moron Police'in yaptığı açıklamada, "Davulcumuz ve en iyi arkadaşımız Thore Omland Pettersen dün geçirdiği trafik kazasında aldığı ölümcül yaralar sonucu bugün vefat etti. Bu acı haberi vermekten dolayı çok üzgünüz. günü ağlayarak, konuşarak ve onu anarak geçirdik. Bu ölüm hepimizi çok derinden etkiledi" denildi.

Açıklamanın devamında, "Bizim için çok değerli biririn kaybını azaltmak için söyleyebileceğimiz hiçbir şey yok. Bu noktada kelimeler anlamsız geliyor. Thore'la hiç tanışma fırsatı bulamayanlar için size biraz ondan bahsetmek istiyoruz... Thore ile ilk kez 16 yaşındayken tanıştım. Grubumuz Almanya'da bir gösteri yapacaktı, davulcumuz gelemeyince Thore geldi. Davuldaki yeteneği yadsınamaz ama gülüşü efsaneydi. İçinde bulunduğu her odayı aydınlatacak ikonik bir gülme şekli vardı. Bu bulaşıcıydı, inkar edilemezdi.

Sadece ona katılmanız gerekiyordu. Thore, herkesin sevdiği bir insan olarak benzersizdi. Herkesi kastediyorum. İnanılmaz derecede düşünceli, muazzam miktarda eğlenceliydi. Sadece ışık ve kahkaha saçardı. O benim en sevdiğim arkadaşım ve kardeşimdi. Dünya şimdi o olmadan çok karanlık görünüyor. Arkasında her zaman yanımızda taşıyacağımız çok değerli hatıralar ve gurur duyduğu bir müzik mirası bırakıyor. Tüm düşüncelerimiz ailesiyle birlikte. Seni her zaman seveceğiz Thore" denildi.

Grup son uzun çaları The Stranger and the Hightide’ı geçen ekim ayında yayınlamış Pachinko adlı albümün müjdesini vermişti.