Neslihan Atagül'den 'çocuk' sorusuna ilginç yanıt!

Ocak 2021'den bu yana ekranlardan uzak olan Neslihan Atagül, 2013-2014'te yayınlanan 'Fatih Harbiye'de tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve 2016'da nikâh masasına oturduğu Kadir Doğulu ile sekiz yıl aradan sonra başrolü paylaşacakları 'Gecenin Ucunda' dizisinin setinde buluşacak. Hayatını oynamaktan heyecan duyacağı ünlü ismi de açıklayan Atagül, 'Çocuk özlemi çekiyor musunuz?' sorusunu da cevapladı.

Neslihan Atagül'den 'çocuk' sorusuna ilginç yanıt!

Oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün Etiler’deki kuaförüne girerken objektiflere yansıdı. Hayli keyifli olduğu görülen ünlü oyuncu, ayaküsütü basın mensuplarının soruları yanıtladı.

Eşi Kadir Doğulu’yla kamera karşısına geçmek için gün sayan Atagül, "Çekimler yakın zamanda başlayacak, ben şimdi konuyla alakalı bir şey söylemeyeyim" dedi.

"Yaşıyorum bu hayatı"

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, çocukları her fırsatta çok sevdiğini dile getiren 29 yaşındaki güzel, "Çocuk özlemi çekiyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Bu işler nasip, kısmet işi. İşimiz gücümüz var, onlar başlıyor. 'İstiyorum' derim veya 'İstemiyorum' derim, hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım ben de. Yaşıyorum bu hayatı.”

"Acayip keşiflere sebep oluyor"

Yapımcılığa da adım atan Atagül’e, oyunculuk ile yapımcılık arasındaki farklar sorulunca, "İnsanın bu anlamda kendisini geliştirmesi çok heyecan verici tabi ki. Bambaşka perspektiften bakmaya başladık aynı zamanda. Zaten tahmin edilesi şeylerdi. Fakat bu anlamda da kendimizi geliştiriyoruz, yetkinlik kazanıyoruz. İnsanın kendisini geliştirmesi acayip keşiflere sebep oluyor. Eğlenceli de bence” açıklamasını yaptı.

"Afife Jale'nin Hayatını Oynamak İsterim"

"Yapmak istediğiniz bir film var mı?" ve "Hayatını oynamak istediğiniz biri var mı?" soruları üzerine ise ünlü oyuncu, "Yapmak istediğimiz şeyler var tabii. Onlar umarız tez zamanda gerçekleşir. Film konusuna gelince bu daha çok senaryoyla ve kurulan ekiple doğru orantılı bir şey. Birinin hayatı öyle bir yazılır ki muazzam olur, birinin hayatı öyle bir yazılır ki çok da beni heyecanlandırmaz. Onun için tamamen senaryoyla alakalı bir şey. Hayatını oynamak istediğim biri var, Afife Jale var. Muazzam bir karakter, hepimizin önünü açan bir karakter. Onun hayatını oynamak beni heyecanlandırır" dedi.

"Yönetmenlik öyle dan diye olmaz"

Son olarak rol aldığı 'Sefirin Kızı' adlı diziden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrılmak zorunda kalan, daha sonra gördüğü tedavi ile sağlığına kavuşan Atagül'e, "Pandemi döneminde evde geçirdiğiniz zamanda keşfettiğiniz özellikleriniz oldu mu? Yönetmenliğe yakın mısınız?" sorusu da yöneltildi. Genç oyuncu, "Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, amatör olarak fotoğraf çekiyorum. İlgim de var, bir gün olabilir neden olmasın. Kendimi o anlamda geliştirmem lazım, yönetmenlik öyle dan diye yapabileceğin bir şey olmaz diye düşünüyorum. Çünkü çok geniş perspektiften bakmak gerekiyor ve her şeyi yönetebiliyor olman gerekiyor. Uzun iş o" şeklinde konuştu.

Neslihan Atagül'den 'çocuk' sorusuna ilginç yanıt!