Nur Fettahoğlu'nun talihsiz kazası! Gözlükle kapatmaya çalıştı ama…

'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Peyker Yöreoğlu' karakteriyle şöhreti yakalayan, 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, anlaşmalı olarak boşandığı Levent Veziroğlu ile Etiler'deydi. Veziroğlu'na, eski eşinin ayrılık sonrası dikkat çeken sözleri hazırlatıldı. Oyuncu ise, gözündeki morluğun nedenini açıkladı.

Nur Fettahoğlu'nun talihsiz kazası! Gözlükle kapatmaya çalıştı ama…

2015 yılında boşanan Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, karar kesinleşmeden evliliklerine devam etme kararı alıp mahkemeye başvurmuştu. 2016'da kızları dünyaya gelen ikili, Mart 2021'de ikinci kez yollarını ayırdı. Tek celsede boşanan çiftin duruşması beş dakika sürdü. Kızları Elisa Güzin'in velayeti, Nur Fettahoğlu'na verildi.

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, eski eşi ile Haziran 2021'de Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, "Bizi Levent ile birlikte çok göreceksiniz, kendisini çocuğumun babası. Biz çok iyi iki arkadaşız, başka bir durum yok" şeklinde konuşmuştu.

"İlişki yok, arkadaşım"

Levent Veziroğlu ise, geçtiğimiz ay Arnavutköy'de esmer bir güzelle sohbet ederken objektiflere yansımıştı. Flaşların patlamasından rahatsız olan hanımefendi, 55 yaşındaki Veziroğlu'nun arkasına saklanarak görüntü vermek istememişti.

Bir süre sonra mekandan ayrılan ikiliden Veziroğlu, "Levent Bey hanımefendi görüntü vermemek için çok çaba sarf etti. Yeni bir ilişkiye mi başladınız? Yoksa arkadaşınız mı?" sorusuna, "İlişki yok. Hanımefendi arkadaşım" karşılığını vermişti.

"Tatil planımızı konuşuyorduk"

Nur Fettahoğlu, eski eşi Levent Veziroğlu ile önceki gün Etiler’de bir mekanda buluştu. Baş başa sohbet eden ikiliden Fettahoğlu, görüntülendiğini fark edince panikledi. Çantasından gözlüklerini çıkartıp, takmaya çalışan oyuncunun gözündeki morluk dikkat çekti.

Mekan çıkışı soruları yanıtlayan oyuncu, "Bu seneki tatil planımızın nasıl olacağını konuşuyorduk” dedi. "Kızınızla beraber mi tatil yapacaksınız?" sorusuna, "Onlar yalnız yapacaklar, ben yanlarına birkaç gün gideceğim” cevabını verdi.

"Medeni insan ayrılığı başarır"

Fettahoğlu’nun "En yakın arkadaşım Levent. Bir kere kızımın babası, arkadaşım olmak zorunda zaten. Biz öyle kötü bir şekilde, düşmanlık ederek ayrılmadık yani" şeklindeki sözleri hatırlatılan Veziroğlu, "Doğru söylüyor. Medeni insan başarır yani. Bir kızımız var bizim. Dolayısıyla hayat bizi bir yere getiriyor yani” ifadelerini kullandı.

"Beni heyecanlandıran bir iş gelmedi"

Nur Fettahoğlu, kendisine gelen projelerini okuduğunu belirterek, "İçime sinen bir şey olmadı. Yaz bittikten sonra belki bir şeyler olur. Önceki senelerdeki gibi beni heyecanlandıran bir iş gelmedi ama umudumu kaybetmiyorum” dedi.

"Düştüm"

Son olarak komedi türündeki 'Benden Ne Olur' filminde rol alan 41 yaşındaki başarılı oyuncu, gözündeki morluk hakkında ise "Düştüm” açıklamasını yaptı.

Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, tatil için buluştu!