O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! Acun Ilıcalı'dan 2 isme sürpriz teklif gitti!

İddialı yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin yeni sezonda yeni jüri üyeleri merak ediliyordu. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye için o isimlere de teklif gönderdiği ortaya çıktı. İşte yeni sezonda O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri...

O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! Acun Ilıcalı'dan 2 isme sürpriz teklif gitti!

Ekranların sevilen yarışma programı olan O Ses Türkiye yeni sezonda tv8 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Ancak yarışmanın başlamasından önce jüri koltuğunda kimlerin yer alacağı da merak konusuydu. Merakla beklenen jüri üyeleri belli oldu. Acun Ilıcalı’nın iki isme teklif gönderdiği de öğrenildi.

tv100’de yer alan habere göre, geçtiğimiz sene Hadise’nin Ebru Gündeş’in eski eşi olan Reza Zarrab ile ilişki yaşadığına dair iddialar üzerine Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş ile yoluna devam etme kararı almıştı ancak bu karar magazin dünyasında gündem olunca Acun Ilıcalı bir açıklama yapmak zorunda kalmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir."

Yıldız Tilbe ve Hadise’ye yeni jüri üyeliği teklifi

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye jüri koltukları için Yıldız Tilbe ve Hadise için teklif götürdüğü söylendi. Bunun yanı sıra Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ün O Ses Türkiye’deki jüri koltuklarının hazır olduğu da belirtildi.

Yıldız Tilbe’nin teklife sıcak baktığı konuşulurken Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile boşanma aşamasında olduğundan dolayı teklifle ilgili henüz herhangi bir cevap vermediği ve herhangi bir açıklama yapmadığı ortaya çıktı.

Öte yandan sosyal medyada O Ses Türkiye'nin bu yıl yayınlanmayacağı iddia edilmişti.