Oyuncu Brendan Fraser, yeni rolü için 270 kiloymuş gibi görünecek

Mumya serisiyle yıldızı parlayan oyuncu Brendan Fraser, yıllar sonra beyaz perdede yeniden başrolde görünecek. Fraser, yeni rolü için eski görüntüsünü tamamen terk edip 270 kiloluk bir adam olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Oyuncu Brendan Fraser, yeni rolü için 270 kiloymuş gibi görünecek

1990’ların ünlü ismi Brendan Fraser, yeniden beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Fraser’ın yeni filmi için ise eski halinden eser kalmadı.

Sözcü’de yer alan habere göre, yönetmenliğini Darren Aronofsky’nin yaptığı The Whale isimli film için Fraser, 270 kiloluk bir adama dönüştü. Filmde obez bir adamı oynamak için Fraser, fiziksel bir dönüşüm geçirdi.

Fraser, obezite ile yaşayan ve 17 yaşındaki kızıyla yeniden iletişim kurmak için mücadele eden bir adamı oynuyor. IndieWire’a göre oyuncu, bu görünümü elde etmek için protez taktı.

Samuel D. Hunter’ın 2012 tarihli The Whale adlı oyunundan uyarlanan film, dünya prömiyerini 2022 Venedik Film Festivali’nde yapacak. Filmin, vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Film, Fraser’ın 2013’teki aksiyon filmi Breakout’un yayınlanmasından yaklaşık 10 yıl sonra ilk başrolü olacak. Orman Kaçkını’ndaki (George Of The Jungle) başrolü sayesinde üne kavuşan Fraser, The Mummy serisinde de rol aldıktan sonra bir ekran ikonu haline geldi.

Fraser, şimdi Batgirl’deki rolleri ve Martin Scorsese’nin yeni filmi Killers of the Flower Moon’daki önemli rollerinin yanında başrolüyle kariyerinde önemli bir çıkış yakalamış oldu.

Fraser; başarısız bir evlilik, ciddi sağlık sorunları ve depresyon gibi çeşitli sorunlar yüzünden bir süre sektörden uzak kalmıştı.

Oyuncu Brendan Fraser, yeni rolü için 270 kiloymuş gibi görünecek