Oyuncu Jodie Comer, Kitbag kadrosuna katıldı

Ridley Scott'ın Joaquin Phoenix'li Kitbag filminin oyuncu kadrosuna Jodie Comer katıldı.

Oyuncu Jodie Comer, Kitbag kadrosuna katıldı

Jodie Comer, Ridley Scott'ın son projesi Kitbag’in çekimlerine yeni yıla doğru başlayacağını Variety'ye açıkladı. Comer, askeri lider ve imparator hakkındaki tarihi dramada Joaquin Phoenix'in Napoleon Bonaparte'ı karşısında Josephine'i oynayacak.

Jodie Comer, galası yapılacak olan The Last Duel filmi hakkında Variety ile yaptığı bir röportajda, “Ridley ve ekibiyle tekrar çalışma fırsatıyla beraber çok takdir ettiğim biri olan Joaquin ile çalışma fikrine kayıtsız kalamadım" açıklamasını yaptı.

Comer, Sandra Oh ile birlikte “Killing Eve”nin dördüncü ve son sezonuna odaklandığı için Kitbag filmindeki Napolyon'un sevgili Josephine rolünü oynamak için hazırlanmaya başlamadığını da söyledi.

Jodie Comer'in kadrosunda yer aldığı Ridley Scott imzalı The Last Duel, dünya prömiyerini 11 Eylül'de 78. Venedik Film Festivali’nde yapacak. Comer, ilk kez Venedik Film Festivali'ne katılacağı için Variety'ye hem heyecanlandığını hem de korktuğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, konuyla ilgili “Her yıl gördüğüm bir şey ve 'Vay canına, ne kadar havalı ve etkileyici' diye düşündüm, yani orada olacağım gerçeği çok gerçeküstü hissettiriyor” dedi.

Oyuncu, “Ayrıca bir seyirciyle oturup onlarla birlikte izleyecek olmamız da biraz göz korkutucu.” ifadelerini kullandı.

The Last Duel'in kadrosunda Comer dışında Matt Damon, Adam Driver gibi sevilen isimler de yer alıyor. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise 15 Ekim.