Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

Lindsay Lohan, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Bader Shammas ile dünyaevine girdiğini açıkladı. Instagram'dan birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Amerikalı oyuncu, 'Ben dünyanın en şanslı kadınıyım' dedi.

Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

2000'lerin ilk yarısında sürdürdüğü hareketli hayat tarzı ve yarattığı skandallarla gündemden düşmeyen Lindsay Lohan, geçtiğimiz yıl sevgilisi Bader Shammas ile nişanlandığını açıklamıştı.

Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

Evlendiğini duyurdu

Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Lohan, Shammas ile evlendiğini duyurdu. Oyuncu, müjdeli haberi doğum gününde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla açıkladı.

Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

"Ben dünyanın en şanslı kadınıyım"

Eşiyle birlikte verdikleri pozları Instagram'dan paylaşan Lindsay Lohan, "Ben dünyanın en şanslı kadınıyım. Hayatıma girmenle mutluluğu ve zarafeti aynı anda buldum. Benim kocam olduğun için şaşkınım. Hayatım ve her şeyim. Her kadın her gün böyle hissetmeli." dedi.

Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

"Aşkları giderek güçleniyor"

Geçtiğimiz aylarda çifte yakın bir kaynak; Lohan ile Shammas'ın ilişkisinin giderek güçlendiğini dile getirmişti.

Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

Ünlü oyuncunun nişanlısının, İsviçre merkezli bir bankanın Dubai şubesinin başkan yardımcısı olarak görev yaptığı da öğrenilmişti.

Oyuncu Lindsay Lohan, Bader Shammas ile evlendi

Olaylı ayrılık

Öte yandan Lindsay Lohan, daha önce de Rus milyarder Egor Tarabasov ile evlilik yolunda ilk adımı atmış ancak çift, 2016 yılında yollarını ayırmıştı. İkilinin ayrılığı da olaylı olmuştu.

Lohan'ın 'Playboy' olarak tanımlanan Tabarasov tarafından darp edildiği görüntüler basına yansımıştı. Bu olay Lohan ile Egor Tarabasov'un tatil için gittikleri Mykonos'ta gerçekleşmişti.

Ayrılıktan kısa bir süre önce Lindsay Lohan, Tarabasov'un kendisine yapabileceklerinden korktuğunu ve hayatının güvende olmadığını öne sürmüştü.

Babasıyla iletişimini kesmişti

Skandallarla gündeme gelen ünlü oyuncu, bir dönem de alkolün etkisi altındayken araç kullanmaktan diğer kötü alışkanlıklara kadar birçok nedenden dolayı gözaltına alınmıştı.

Birkaç kez rehabilitasyona giren Lohan'ın anne ve babası bir türlü iyi geçinemiyordu. Zor bir çocukluk geçiren Lindsay Lohan'ın babası Michael, çok kez cezaevine girip, çıkmıştı.

Ünlü isim, 2007 yılında küçükken annesiyle babasının arasında kaldığını belirtip, daha sonra Michael ile iletişimini kestiğini söylemişti.

"The Parent Trap" ile yıldızı parladı

Üç yaşında modellik yapmaya başlayan Lindsay Lohan, 10 yaşına kadar birçok dizi için kamera karşısına geçmişti. Lohan, büyük çıkışını çocuk yıldız olarak "The Parent Trap" filmiyle yapmıştı.

Oyuncu, filmin başarısından sonra başka yapımlar için kamera karşısına geçmişti. Lindsay Lohan, özellikle de 2004 yapımı "Mean Girls" adlı yapımla hafızalarda kalmıştı.