Oyuncu Michael Madsen'in oğlu başından vurulmuş halde bulundu

Rezervuar Köpekleri ve Kill Bill serisi filmleri ile tanıdığımız ünlü Amerikalı aktör Michael Madsen, 26 yaşındaki oğlu Hudson Madsen'i kaybetti. Yaşadığı evlat acısı ile dünya magazin gündemine oturan Michael Madsen ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun vaptiz oğlu olarak da biliniyordu.

Oyuncu Michael Madsen'in oğlu başından vurulmuş halde bulundu

Dünya sinamasında sayılı aktörler arasında sayılan Hudson Madsen'in 26 yaşındaki oğlu başından vurulmuş halde bulundu. Asker kimliği nedeni ile Hudson Madsen'in ölümü şüpheli bulundu.

Ünlü aile henüz bir açıklama yapmasa da hastane yetkileleri efsane isim Hudson Madsen'in oğlunun başına sıktığı kurşunla intihar ettiğini doğruladı.  Sanat dünyasını yasa boğan ölüm polis kayıtlarına "şüpheli intihar" olarak geçti.

Rezervuar Köpekleri yüzünü unutulmaz yapmıştı

Sayısız film ve dizide başrol alan Hudson Madsen, Quentin Tarantino'nun yönettiği Rezervuar Köpekleri filmiyle hafızalara kazınan Michael Madsen'ı evlat acısı yıktı.

Honolulu'daki bir sağlık merkezi genç adamın Oahu adasında şüpheli bir intiharda kafasından vurularak öldüğünü açıklayınca ünlü aktör Michael Madsen yıkıldı.

Haber

Afganistan'da görev yapmış asker

Michael Madsen'ın beş çocuğundan biri olan Hudson Madsen'ın Hawai'de yaşadığı biliniyordu. ABD ordusu mensubu Hudson Madsen bir süre Afganistan'da da görev yapmıştı.  Asker kimliği ile öne çıkan genç adamın ölüm nedeni intihar bile olsa şüpheli bulundu.

Haber