Oyuncu Nicolas Cage, üçüncü kez baba oldu!

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında nikah masasına oturan aktör Nicolas Cage ile Riko Shibata'nın çocukları dünyaya geldi. Daha önce 4 evlilik yapan, Weston Coppola ve Kal-El adında 2 çocuğu bulunan Cage, üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Oyuncu Nicolas Cage, üçüncü kez baba oldu!

Oyuncu Nicolas Cage olarak tanınan ünlü aktör Nicolas Kim Coppola, uzun süredir aşk yaşadığı Riko Shibata ile geçtiğimiz sene evlenmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden Cage ve Shibata, bebeklerine kavuştu.

People Dergisi'ne konuşan çiftin temsilcisi, "Nicolas ve Riko, kızlarının doğumunu duyurmaktan mutluluk duyuyorlar. Annenin ve bebeğin durumu iyi" ifadelerini kullandı.

Daha önce 4 evlilik yaptı

Bir dönem meslektaşı Christina Fulton ile aşk yaşayan Nicolas Cage'in bu ilişkiden Weston Coppola Cage adında bir oğlu bulunuyor.

58 yaşındaki dünyaca ünlü aktör, ilk evliliğini 1995 yılında oyuncu Patricia Arquette ile gerçekleştirdi. Ancak ikili, 2001'de boşanmıştı.

Ünlü aktör, daha sonra Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley ile 2002'de dünyaevine girdi. Ancak Cage ve Presley, iki yıl sonra yollarını ayırmıştı.

Nicolas Cage, Kore kökenli Alice Kim ile 2004-2016 yılları arasında evli kaldı. İkilinin, Kal-El adında bir oğlu bulunuyor.

Aşka küsmeyen Cage, 2019'da Erika Koike ile evlenmişti. Ancak Nicolas Cage ve Erika Koike, nikah masasına oturduktan 4 gün sonra boşanmıştı.

Babasının doğum gününü onurlandırmak istedi

Öte yandan Nicolas Cage, vefat etmiş babasının doğum gününü onurlandırmak için Riko Shibata ile geçtiğimiz yıl 16 Şubat'ta küçük bir törenle nikah masasına oturmuştu.