Oyuncu Öykü Çelik, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Geçtiğimiz yıl evlilik hazırlığı yaptığı iş insanı İsmail Berhan'dan ayrılan Öykü Çelik, Bebek'te yeni sevgilisiyle birlikte objektiflere yansıdı. İkili, otomobillerini beklediği sırada gazetecileri fark edince adeta köşe kapmaca oynadı.

Oyuncu Öykü Çelik, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Oyuncu Öykü Çelik, önceki gün yeni sevgilisiyle ilk kez Bebek'teki bir mekan çıkışında görüntülendi.

Oyuncu Öykü Çelik, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; ikili, arabalarını beklediği sırada basın mensuplarını fark edince adeta köşe kapmaca oynadı. Birbirlerinden hemen uzaklaşan çift, ayrı kaldırımlarda bekleyip cep telefonlarından iletişim kurdular.

Gazetecilerin gittiğini düşünen ikili, daha sonra tekrar yan yana geldi. Çiftin, o anları objektiflere böyle yansıdı.

Oyuncu Öykü Çelik, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Evlilik teklifi almıştı

Öte yandan Öykü Çelik, geçtiğimiz yıl bir dargın bir barışık aşk yaşadığı iş insanı İsmail Berhan'ın evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Ancak ikili, daha sonra ayrılık kararı almıştı.

"Saygı çerçevesinde bitirdik"

34 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından, "İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinden bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlardan ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza karşı da hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

2015'de boşanmıştı

Öykü Çelik, 2014'te de evlendiği iş insanı Ahmet Murat Çakan'dan bir yıl sonra boşanmıştı.

Katıldığı partilerle eleştirilmişti

Geçtiğimiz yıllarda koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu.

"Mini etek giyen kız ile benim kültürüm aynı olur mu?"

Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, "Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" demişti.

"Farklı yere çekildi"

Oyuncunun bu sözleri Twitter'da gündem olmuş, sosyal medyada tepki yağmıştı. Yaşananlardan sonra Öykü Çelik, yazılı bir açıklama yayınlamıştı:

"Açıklamalarım toplum tarafından yanlış anlaşılıp çeşitli mecralarda farklı yerlere çekilmiştir. Eğer sözlerimin sadece çok küçük bir kısmına odaklanmayıp, röportajda hangi soru karşısında bu ifadeleri kullandığımı göz önünde bulundursaydınız böyle acımasız yorumlar yapmazdınız.

Hiçbir zaman negatif durumdan beslenip kimseyi incitmedim. Sadece kadının kadına yaptığı şiddete değil, insanın insana her türlü şiddetin karşısında oldum ve kınadım. Röportajda aslında kendimi eleştirdim. Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi. Tamamen yanlış anlaşıldım.

Küfür ve argo barındıran yorumlarını yaparken lütfen benim de bir kadın olduğumu unutmayın. Yanlış anlaşılmaktan üzüntü duyduğumu belirtiyor ve en kısa zamanda da sözlerime benim açımdan bakabilmenizi diliyorum.”