Oyuncu Regina King'in oğlu intihar etti

Dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmen Regina King'in 26 yaşındaki oğlu Ian Alexander Jr., 26 yaşına girdikten kısa bir süre intihar ederek hayatını kaybetti.

Oyuncu Regina King'in oğlu intihar etti

Amerikalı oyuncu Regina King, 26 yaşındaki oğlu Ian Alexander'ın intihar ederek yaşamına son verdiğini açıkladı. King, oğlunun ölümünün ardından şu sözleri kullandı:

"Ailemiz Ian'ın kaybıyla en derinden harap oldu. Başkalarının mutluluğunu önemseyen çok parlak bir ışıktı. Bu acılı zamanımıza saygı göstermenizi bekliyoruz. Teşekkürler."

Oyuncu ve yönetmen King, o sırada Ian'ın en büyük gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Regina King kimdir?

Regina Rene King ilk olarak 1985 yılında 227 televizyon dizisinde Brenda Jenkins olarak karşımıza çıktı. 1995 yılında Cuma filminde Dana, 1996 yılında Yeni Bir Başlangıç'taki Marcee Tidwell, hit animasyon dizisi The Boondocks'ta Riley ve Huey Freeman ve Southland'de dedektif Lydia Adams gibi rolleriyle başrolü oynadı.

 2012 ve 2013'te Drama Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında iki Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü adaylığını kazandı.

King, 2015'ten 2017'ye kadar üç kez aday gösterilip iki kez de Primetime Emmy Ödülü'nü kazandı ve Altın Küre Ödülü'ne de aday gösterildi.

ABC antoloji dizisi American Crime'da başrol oynadı. Ayrıca 2015'ten 2017'ye kadar, Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü adaylığı aldığı HBO dizisi The Leftovers'ta Erika Murphy rolüne can verdi.

2018 yılında, üçüncü Emmy ödülünü kazandığı Netflix minidizisi Seven Seconds'ta başrol oldu. King, CBS sitcomu The Big Bang Theory'de Janine Davis olarak yinelenen bir role sahiptir ve Ray , Sadece Justice , Cuma ve Bu Nasıl Sarışın 2'de oynadı.

2018 yılında, If Beale Street Could Talk filmindeki Sharon Rivers rolüyle eleştirel beğeni topladı ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Altın Küre Ödülü'nü kazandı.