Rumen oyuncu Sergiu Marocico, evinde ölü bulundu

Romanya'nın en popüler oyuncularından Sergiu Marocico eski karısının sevgilisiyle yaşadığı kavgadan kısa bir süre sonra evinde ölü bulundu.

Rumen oyuncu Sergiu Marocico, evinde ölü bulundu

Rumen tiyatrosunun başarılı oyuncularından Sergiu Marocico, evinde ölü bulundu. Marocico'nun evinde bir aile kavgası yaşadığı iddia ediliyor.

Eşinden boşanma sürecinde olan genç oyuncu, son dönemde gündemdeydi. Eşi tarafından uzaklaştırma kararı verilmişti.

Ölüm haberi gelmeden kısa bir süre önce karısının ofisinde karısının sevgilisini darp ettiği öğrenilen ünlü aktör birkaç saat sonra evinde ölü bulundu.

20'den fazla filmde rol alan oyuncunun cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede derin bir yara tespit edildi. Ölümü şüpheli bulunan oyuncu için Adli Tıp sürecinin sonucu bekleniyor. Komşuları, Marocico ölü bulunmadan önce evden gürültü geldiğini belirtti.

İtfaiye tarafından kapısı kırılarak girilen evde ekipler aktörün cesedini buldu. Olayla ilgili soruşturma açılırken ünlü oyuncunun, eşinin sevgilisine saldırmasıyla ölü bulunması arasındaki süreçte neler yaşandığı gizemini koruyor.

Targu Mureş'te gerçekleşen olayla ilgili bir ceza davası açılması için olayın intihar olmadığının kesinleşmesi gerekiyor.

Oyuncunun komşuları daha önceleri de evden tartışma sesleri geldiğini belirterek Marocico'nun geçmişinde şiddet olduğunu anlattı. 34 yaşında hayatını kaybeden Sergiu'nun ölümünün ardından birçok Rumen oyuncu, başsağlığı mesajı yayınladı. (Haber Global)