Şarkıcı Bayhan Gürhan, taciz itirafıyla herkesi şoke etti! 'Küçükken…'

Katıldığı yarışma programının ardından adından söz ettiren Bayhan, konuk olduğu Youtube yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Bayhan Gürhan, taciz itirafıyla herkesi şoke etti! 'Küçükken…'

Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Kanal D'de yayınlanan Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu.

Bayhan, yarışmadan sonra "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal edemiyorum" isimli albümleri çıkardı.

Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak yer aldı.

Afyonkarahisar'da düzenlenen "Caz Festivali"nde, dünyaca ünlü caz sanatçıları olan Frank Sinatra'nın "My Way" ve Andy Williams'ın "A Time for Us" gibi eserlerini seslendirdi.

2013 yılında sokak müzisyenleri ile ilgili "Benim Yolum" isimli belgesel programının sunuculuğunu üstlendi.

2015 Ramazan Ayı Boyunca TRT İstanbul Kent Radyo'da yayınlanan "Direkler Arası" isimli Radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterini canlandırdı.

2016 yılı Ekim ayında Star'da yayınlanan Zuhal Topal'la isimli izdivaç programına evlenmek için katıldı ancak daha sonra bu programdan ayrıldı.

Açıklamalarıyla gündem olan şarkıcı Bayhan, hiç bilinmeyen bir anısını aktardı. Şarkıcı Bayhan, şoke eden bir açıklamada bulundu.

Popstar yarışmasıyla tanınan şarkıcı Bayhan Gürhan, maddi zorluklar geçen çocukluğundan ve ailesini kaybetmesinden bahsederek müzik kariyerinde yaşadığı zorluklara değindi.

Bayhan, Gökay Kalaycıoğlu’nun sorduğu “Sokakta hiç tacize uğradın mı?” sorusuna şoke eden bir yanıt verdi.

Küçükken tacize uğradığını belirten Bayhan, "Yeltenenler oldu çocuğum çünkü" dedi.

"Çaresiz gözüküyorum ama üstüm hep dolu gezerdim" diyen Bayhan, "Sokakları da bilirdim. Sokaklarda büyüdüm" dedi.

Bayhan, "Meyve bıçağıyla dolaşıyordum" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sokaklarda kalıyorsun, çaresizsin, mecbursun. Kendini korumak zorundasın. Ne yapacaksın? Bildiğin tek şey o. Biri çıkıp dese şöyle bir yolu var diye belki gideceğim peşine… Ama yok öyle biri. O günkü şartlardaki hayatta kalma refleksiyle alakalı elimdeki imkanları değerlendiriyorum.”