Şarkıcı Berna Tan'dan Konyaspor yönetimine sitem dolu mesaj

Ünlü şarkıcı Berna Tan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Konyaspor taraftarlarının stadyumlarda maç zamanlarında şarkısını çalmasıyla sıkı bir Konyaspor taraftarı olduğunu dile getirerek takımın 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Konyaspor yönetiminin kendisine bir davette bulunmamasına sitem etti.

Şarkıcı Berna Tan'dan Konyaspor yönetimine sitem dolu mesaj

İttifak Holding Konyaspor'un 11-19 Haziran günlerinde gerçekleşecek 100. yıl kutlama etkinliklerinde birçok sanatçı, kentte verecekleri konserlerle Konya halkıyla buluşacak.

Konyaspor taraftarları, güçlü sesiyle beğeni toplayan Berna Tan'ın seslendirdiği dillere pelesenk olan Kına adlı şarkısını tribünlerde takımlarının maçlarında hep bir ağızdan okuyarak stadyumlarındaki maçlarda takımlarını destekleyerek Süper Lig’i üst sıralarda bitirmesinde büyük güç oldular.

Sosyal medyadan sitem etti

Berna Tan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konser etkinliklerinde kendisine yer vermeyen Konyaspor yönetimine sitem etti.

Berna Tan, açıklamasında şunları söyledi:

“Sevgili büyük Konyaspor taraftarı, tüm galibiyet sevinçlerinizi şarkımla paylaşıp beni de kulübünüzün taraftarı yaptığınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Sizlerden gelen çok fazla mesaj üzerine bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi sizlere karşı. 100. yıl etkinliklerinde bana teklif gelmediği için sizlerle olamıyorum.”

Şarkıcı Berna Tan'dan Konyaspor yönetimine sitem dolu mesaj