Şarkıcı Gülşen'den 'Lolipop'lu olay yaratan Camdaki Kız yorumu

Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunduğu 'Lolipop' şarkısı ile olay yaratan Gülşen, Camdaki Kız yorumuyla yine gündem oldu. Dizide şarkısının çaldığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Gülşen, 'Merhaba, ben Gülşen. Feride'nin kabusu' dedi.

Şarkıcı Gülşen'den 'Lolipop'lu olay yaratan Camdaki Kız yorumu

Magazin Mahallesi'nin haberine göre, Kanal D’de ekrana gelen Camdaki Kız, yeni bölümleri ile her Perşembe akşamı izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Dizinin bir bölümünde Nalan (Burcu Biricik) ile Hayri’nin (Cihangir Ceyhan) yolculuk esnasındaki ilginç diyalogu dikkat çekti. Nalan’ın Hayri’den müzik açmasını istedi. Hayri de son günlerde gündemden düşmeyen Gülşen’in ‘Lolipop’ şarkısını açtı.

Şarkı çalmaya başladığı anda Nalan’ın annesi Feride (Nur Sürer) aradı. Telefonu açan Hayri, ‘Buyurun Feride Hanım’ dedi. O an da içeride yüksek sesle çalan müziği duyan Feride adeta çılgına dönerek etrafında ne varsa yerle bir etti.

O anlara ilişkin, şarkıcı Gülşen’den olay bir yorum geldi. O bölümün videosunu sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Gülşen, “Merhaba, ben Gülşen. Feride’nin kabusu” notunu düştü.

Şarkıcı Gülşen'den 'Lolipop'lu olay Camdaki Kız yorumu

Gülşen, şarkısı ile olay yarattığı gibi dizide yer verilen 'Lolipop'uyla da gündem olmayı başardı.

Şarkıcı Gülşen'den 'Lolipop'lu olay Camdaki Kız yorumu