Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in ayrılık nedeni belli oldu

Tuba Büyüküstün'ün imalı paylaşımı sonrası Serenay Sarıkaya ile birlikteliğini sonlandırdığı konuşulan Umut Evirgen, önceki akşam Asmalımescit'teydi. Evirgen'in ayrılık iddiasını yalanlamaması dikkat çekti. Peki Tuba Büyüküstün'ün paylaşımı neydi? Büyüküstün, Evirgen ile Sarıkaya'nın ayrılmasına sebep mi oldu? İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in ayrılık nedeni belli oldu

Geçtiğimiz yıl oyuncu Serenay Sarıkaya'ya olan aşkını itiraf eden işletmeci Umut Evirgen, önceki akşam Asmalımescit'te görüntülendi. Bir mekanda görüntülenen Evirgen, arkadaşları ile vakit geçirdi.

'Ayrılık' iddiasını yalanlamadı

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Umut Evirgen, gazetecilerin "Serenay Sarıkaya ile ayrıldığınız yönünde haberler çıktı. Kıskançlık krizi yaşandı mı?" sözlerinin üzerine, "Arkadaşlar iyi geceler" demekle yetindi.

Evirgen'in ayrılık iddiasını yalanlamaması dikkat çekti.

Ayrılığa, Tuba Büyüküstün mü neden oldu?

Evirgen'le 3 yıllık ilişkisini de 2020 yılında bitiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'den kafaları karıştıran bir paylaşım gelmişti. Büyüküstün, Umut Evirgen, Sarıkaya ile aşk yaşarken Instagram hesabından günlüğünden parçalar paylaşmıştı. 27 Ocak 2019 tarihli sayfada şu sözler yer alıyordu:

"Sevgilim, nasıl özlemişim oranda, buranda olmayı... Avare dolanmayı böyle. Her sokağında sağa, sola bakınarak hiçbir şey yapmak zorunda olmadan... Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim sevgilim. Seninle vakit geçirmeyi, dikkatimizi dağıtacak hiçbir şey olmadan etrafımızda... Sokaklarında dolaşırken çıkartıyorum üzerimdekileri bir bir... Üşümekten kormadan... Aslında ne çok korkarım üşümekten bilirsin. Üst üste giyinirim kışın, kat kat… Ama bugün hafif yağmurlu soğuğunda, sokaklarında adım attıkça tek tek terk ediyorum katlarımı."

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in ayrılık nedeni belli oldu

Tuba Büyüküstün, 27 Ocak 2019 tarihinde Umut Evirgen ile beraberdi. Ünlü oyuncunun ayrılığın ardından bu paylaşımı yapması "Eski aşka gönderme!" olarak yorumlanmıştı.

Evirgen ile Sarıkaya'nın, Büyüküstün'ün bu gönderisinin ardından yollarını ayırdığı konuşuluyor.