Sevgi Soylu'nın 'Günaydın Sana' şarkısının klibi yayınlandı

Güzel şarkıcı Sevgi Soylu'nun uzun süredir merakla beklenen yeni çalışması 'Günaydın Sana' şarkısının video klibi, Şerif Kayran Prodüksiyon Yotube kanalında müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Aynı zamanda şarkı, tüm dijital platformlarda da yerini aldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sevgi Soylu'nın 'Günaydın Sana' şarkısının klibi yayınlandı

Ünlü şarkıcı Sevgi Soylu’nun bir süredir merakla beklenen yeni çalışması ‘Günaydın Sana’ şarkısının video klibi yayınlandı.

Tüm dijital platformlarda yerini alan şarkının sözleri Yusuf Bulut’a, müziği ise Şerif Kayran’a ait. Aranjörlüğünü Mustafa Beyazkuş’un yaptığı klibin yönetmenliğini ise Hekim Aydın üstlendi.

Klip, soğuk havaya rağmen Üsküdar sahilinde Kız Kulesi manzarası eşliğinde çekildi.

Türk Sanat Müziği’nin (TSM) usta cümbüş sanatçısı Sefer Soylu’nun kızı olan şarkıcı Sevgi Soylu, küçük yaşta babasıyla başlayan musiki eğitimini büyük üstadlardan aldığı eğitimlerle sağlamlaştırdı.

Arabesk, fantezi, Türk Sanat Müziği ve pop müzikten oluşan binlerce şarkılık repertuarıyla yıllardır yurdun dört bir yanında sahnelerin aranılan solisti oldu. Solo proje albümler yapan şarkıcı, adını taşıyan televizyon programıyla ekranlarda yerini aldı.