Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'den kalan son izi de sildi

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı ve sosyal medyada art arda romantik pozlar verdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Instagram gönderileriyle adından söz ettirmeyi sürdüren fenomenin, yayınladığı bir video ile Meedo'dan kalan son izi de sildiği ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'den kalan son izi de sildi

Şeyma Subaşı, 5 Haziran 2021'de Ibiza'da Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almıştı. İlişkilerinin bir dargın bir barışık süren Mısırlı iş insanı sevgilisine 'Evet' cevabını veren ve ardından düğün hazırlıklara başlayan fenomen, "Meedo 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak' dedi" açıklamasını yapmıştı.

1.5 yıllık aşk bitti

İstanbul'a dönmesinin ardından 'Meedo'yu ailesiyle de tanıştıran Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay ise ilişkisini noktalamıştı. Subaşı, fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldıklarını, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'da şöyle açıklamıştı:

"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum."

Ayrılığın perde arkası

31 yaşındaki fenomen, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de, ayrılığın perde arkasında bambaşka bir neden olduğu iddia edilmişti. Şeyma'nın arkadaşlarıyla sevgilisinin dedikodusunu yaptığı, Mohammed Alsaloussi'nin de bunu öğrendiği haberleri çıkmıştı. Yaşadıkları tartışma sonrası "Ben Türkiye'ye dönüyorum" diyen Subaşı, sosyal medyada ayrıldıklarını duyurmuştu.

İddiaya göre; Şeyma'nın magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımının ardından Meedo'dan karşı hamle gecikmemeşti. Nikah masasına oturmak için gün saydıkları düşünülürken gelen beklenmedik ayrılık sonrası Alsaloussi, Şeyma'ya hediye ettiği arabayı geri istemişti.

Aşkını koluna kazıtmıştı

Birlikte oldukları dönemde Meedo'yu İstanbul'a getiren ve ondan nişanlım diye bahseden Subaşı, Şubat 2021'de Instagram üzerinden yeni dövmelerini takipçileriyle paylaşmıştı. Dövmeler arasından özellikle bir tanesi dikkat çekmişti. Şeyma Subaşı'nın, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin adını 'Meedo' diye koluna dövme yaptırdığı ortaya çıkmıştı.

Son iz de gitti

Bir dargın bir barışık aşklarını "yaşadığımız anlaşmazlıklar nedeniyle" açıklamasıyla bitiren ikilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Şeyma Subaşı son hamlesi ile "Artık geri dönüş yok" mesajı verdi.

Önce mutluluk pozlarını kaldıran fenomen, Meedo'ya dair son izi de sildi. 1.5 yıl önce Meedo'nun adını koluna kazıtan Subaşı'nın, Instagram'ın hikaye bölümünden yayınladığı video ile dövmesinin üstünü kapattığı ortaya çıktı.