Survivor'da Nagihan ve Hikmet arasında gerilim! Her şeyi tek tek açıkladı!

Survivor 2022 All Star hız kesmeden devam ediyor. Sona doğru yaklaşırken ada konseyinde Nagihan'ın Hikmet hakkında yaptığı açıklama gündeme oturmuştu ve konseyde tansiyon çok yükselmişti. Nagihan iletişim oyunu sonrası konseyde flaş açıklamalarda bulundu. Öte yandan Survivor'a veda eden isim belli oldu.

Survivor'da Nagihan ve Hikmet arasında gerilim! Her şeyi tek tek açıkladı!

Çekimleri Dominik'te gerçekleşen ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor, bu yıl 'All Star' formatıyla ekranlara geliyor. Evrim Keklik'in elenmesi sonrası 10 yarışmacının kaldığı Survivor 2022'de hızlı eleme dönemi başladı. Geri sayımın başladığı Survivor'da Nagihan'ın dün yaptığı açıklama damga vurmuştu. Bugün ise Nagihan detayları aktardı.

Her şeyi açıkladı

Nagihan konseyde yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Hikmet beni SMS'ine malzeme etti. Ben mavi takımdayken hiçbir sorunum yoktu. Ben bugünlere kendi mücadelemle geldim. Asıl konu şurada başladı. Kaptanlık oyununa çıkmadan önce Hikmet bana geldi; 'sen, ben Ayşe birlik olursak iki kişiyi her türlü eritir gideriz' dedi. Takım kaptanı oldum, önce Ayşe'yi almak istedim. Ayşe'yi aldıktan sonra ikinci erkeği ben Hikmet'ten yana kullanabilirdim. Çok defa ricada bulundu bana. İkinci seçimimi Adem'den yana kullandım. Ayşe potaya girdikten sonra bazı çirkin konuşmalar oldu.

Hikmet bana, 'Nagihan, kırmızı takımı erit, ilerleyen günlerde bireysele döndüğümüz zaman ben sana can veririm, sen performans birincisi olursun beni korursun' diye çirkin teklifte bulundu. Survivor'da şike teklifi çok mu normal? Az sonra her şeyi inkar edecek, hiçbir şüphem yok. Şimdi çok merak ediyorum, takımımı satmam için bu teklifi bana yaptı; daha sonrasında da ilk potaya girdiğinde Ayşe'ye de yaptı.”

Hikmet ise, "Ayşe'ye de Nagihan'a söyledim. Biz beraber hareket edelim mi diye bir şey konuşuldu. Oyuna çıkmadan önce şakası oldu. " dedi.

Ayşe, yaptığı açıklamada "Kaptanlık seçmesi gününde böyle bir şey konuşuldu. Nagihan, Hikmet'i almak istiyorum ama onun kafasındakilere alet olmak istemiyorum dedi. Sonrasında benim ismimim çıktığı konseyde ben onları gelirken gördüm. 'Hikmet oyunu verin gitsin dedi' dedi. Batuhan'ın yazıldığı konseyden sonra. Nagihan, 'oyunu vermemizi istiyorlar' dedi. Hikmet ağabey inkar ediyor ama her şey ortada" ifadelerini kullandı.

Survıvor'a veda eden isim belli oldu

Survivor'a veda eden isim ise Anıl oldu. Anıl, "Her işte bir hayır vardır, bireyseli bekliyordum. Diyecek bir şey yok" dedi.

"Seninle ilgili çok kısa konuşmayacağım" diyerek söze başlayan Acun Ilıcalı, "Senin için söyleyebileceğim tek bir şey var, ailen gurur duymakta sonuna kadar haklı. Ancak bu sene senin yakın çevrene, ailene açtığın bu içinde çok olan neşeli tarafını yansıtamadın. Güzel kalbini anlatma şansın olmuyor. Aldığın oy son derece yüksek, mükemmel bir insansın" açıklamasında bulundu.

Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte o yarışmacı...