Survivor'da eleme adayı belli oldu! İşte sürgün kampına giden yarışmacı…

Survivor'da sezonun ilk eleme adayı belli oldu. Bu sezon Survivor All Star formatı ile başlayan Dominik'te büyük mücadele, nefes kesen oyunları ile başladı. Ünlüler ile Gönüllüler, 15 Ocak Cumartesi Survivor ilk bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Dokunulmazlığı kaybeden takım, konseyde sürgüne gidecek ilk eleme adayını belirledi. Peki, Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 2022'da potaya kim girdi? Sürgün kampına giden ilk isim kim oldu?

Survivor'da eleme adayı belli oldu! İşte sürgün kampına giden yarışmacı…

Büyük ilgiyle takip edilen Survivor All Star’da sezonun ilk eleme adayı belli oldu. Gün içinde oynanan ve büyük mücadele yaşanan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu sonrasında ilk ada konseyi toplandı.

Acun Ilıcalı, ilk haftada uygulanacak sürgün kampı açıklamaları yarışmacıları şok etti. Survivor’ın 15 Ocak Cumartesi tarihli ilk bölümünde dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında seçilen eleme adayı, tek başına kalacağı sürgün kampına gönderildi. Peki, Survivor’da ilk eleme adayı kim seçildi, sürgün kampına kim gitti?

Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star’da sezonun ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Bayrak yarışı ile dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler oldu.

Ünlüler takımının konseyde isim yazarak yaptıkları oylamada adı yazılanlar Barış, Batuhan, Birsen, Furkan, Merve, Sercan oldu. Bu isimler arasında en çok oyu alan Birsen, ilk eleme adayı oldu ve sürgün kampına gönderildi.

Sürgün kampı nedir?

Sürgün kampı, Survivor tarihinde ilk defa uygulanan bir değişiklik. Sadece ilk hafta yapılacak bu uygulamada oylama sonucunda seçilen eleme adayı sürgün kampına gönderilecek.

Sürgün kampında bu yarışmacı tek başına kalacak. Sürgün kampında kimseyle iletişim kuramayacak bu isim, aynı zamanda ödüllerden de faydalanamayacak. Diğer yandan eleme gününe kadar oyunlarda yer alamayacak isim, verilen erzak ile yetinmek zorunda kalacak.