Survivor'da olay anlar! Mert Öcal, Sude Burcu'nun Sevgililer Günü'nü kutladı!

Survivor 2022 All Star yarışmasında Mert ve Sude'nin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mert'in Sude'ye çiçek verdiği görüldü. Yarışmacılar uzun atlama oyununda karşı karşıya geldi, sevinen taraf ünlü isimler oldu. Yeni bölüm fragmanı ise merak uyandırdı. Mert Öcal'ın Sevgililer Günü'nde Sude Burcu'ya çiçek vermesi adayı karıştırdı. Sude ve Nisa Bölükbaşı tartışma yaşadı.

Survivor'da olay anlar! Mert Öcal, Sude Burcu'nun Sevgililer Günü'nü kutladı!

Survivor yeni bölüm fragmanında Mert ve Sude arasındaki olaylar yeniden gün yüzüne çıktı. Survivor'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde Mert Sude'ye çiçek verdi.

Sevgililer Günü'nü kutladı

Survivor 2022 yarışmacısı Mert Öcal, Sude'ye çiçek vererek ''Sevgililer Günü'n kutlu olsun.'' dedi.

Sude ise, ''Teşekkür ederim senin de kutlu olsun.'' karşılığını verdi.

Haber

Mert'in bu hamlesi gönüllüler adasını karıştırdı. Nisa'dan Sude'ye "Daha havaalanında 'Seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepki geldi.

Ödül oyunu ünlülerin

Survivor'da kazanan takım ödül oyunundaki kıyasıya rekabetin ardından belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımı ilk etapta uzun atlama oyununda karşı karşıya geldi. İlk önce kadınların mücadele ettiği yarışmada galibiyete uzanan takım ünlüler oldu.

Erkekler oyununda ise 8-4'lük skorla ünlü isimler galibiyete ulaştı ve sandviç ödülünü kazanan taraf oldu.

Gerginlik yaşandı

Oyun sırasında Yemek tartışmasına giren ünlü isimlere gönüllüler takımından tepki geldi. Yarışmanın sonunda açıklama yapan Anıl Berk Baki, Sercan'a 'Ödülü kazanmadan konuşmasını yapıyorsunuz, ayıp ediyorsunuz' sözleriyle tepki gösterdi. İkili arasında gergin anlar yaşandı.