Türkücü Latif Doğan'ın acı günü

Ünlü türkücü Latif Doğan, aldığı acı haber ile sarsıldı. Doğan, annesi Ayşe Doğan'ın yaşamını yitirdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Türkücü Latif Doğan'ın acı günü

Magazin Mahallesi’nin özel haberine göre, bir süredir hastanede tedavi gören türkücü Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan, hayatını kaybetti. Acı haberi, Latif Doğan, sosyal medya hesabı Instagram’dan duyurdu.

Doğan, annesinin fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

“Anamız Ayşe Doğan hakkın rahmetine kavuştu 29 Temmuz Cuma günü öğlen namazında Besni Tuğsuzlar Camii’nden kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına, ziyaret eden arayan ve sosyal medyadan yazan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Doğan ailesi”.

Türkücü Latif Doğan'ın acı günü

Ocak ayında ameliyat olmuştu

Latif Doğan, geçtiğimiz Ocak ayında annesi Ayşe Doğan'ın hastane odasından fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak ameliyat olduğunu duyurmuş ve annesi için sevenlerinden dua istemişti.

Latif Doğan, annesiyle birlikte yaptığı paylaşımında "Allah’ımıza şükürler olsun annemizin ameliyatı başarılı geçti. Önce Rabbimize, doktorlarımız ve tüm sağlık ekibine, dualarını eksik etmeyen tüm sevenlerimize telefonla ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten ziyaret eden tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı Latif Doğan'dan kötü haber! Hayranlarından dua istedi!

Yoğun bakıma kaldırılmıştı

Latif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan, Haziran ayında durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma alınan Ayşe Doğan için oğlu Latif Doğan, sevenlerinden dua istemişti.

Annesinin bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Latif Doğan, ''Canım anamız yoğun bakımda siz sevenlerimizden dostlarımızdan tüm şifa bekleyen hastalara ve anamız Ayşe Doğan’a dualarınızdan eksik etmeyin'' ifadelerini kullanmıştı.

Latif Doğan'ın bu paylaşımın altına aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'Geçmiş olsun' mesajları yağmıştı.

Şarkıcı Latif Doğan'dan kötü haber! Hayranlarından dua istedi!