Acun Ilıcalı'dan sert uyarı! Yunus Emre, Suvivor All Star 'dan diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da nefesler tutuldu. Ünlüler ve Gönüllüler bu kez ödül oyunu için parkura çıktı. Yarışmaya Hikmet ve Yunus Emre arasındaki tartışma damga vurdu. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın Yunus Emre'yi sert bir dille uyarması dikkatlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı'dan sert uyarı! Yunus Emre, Suvivor All Star 'dan diskalifiye mi olacak?

Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya mücadele ettiği Survivor All Star'da ödül heyecanı vardı. Yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünde, takımlar baklava ve börek ödülünün sahibi olmak için karşı karşıya geldi. Baş döndüren oyunun sonunda kazanan Gönüllüler oldu.

Daha önce birçok kez kaybeden Ünlüler, son oyunu da rakibe verince isyan ettiler.

Atakan, 'Neden olmuyor anlamıyorum' derken, Adem ise 'Demek bizim kaderimizde açlık var' yorumunu yaptı.

Haber

Hikmet ve Yunus Emre karşı karşıya

Oyun sırasında Gönüllüler takmımında siniler gerildi. Sorularına yanıt bulamayan Yunus Emre, Ogeday ile yartıştı. Bu sırada araya giren Hikmet'in tartışmayı yatıştırma çabası Yunus Emre'nin tepkisini çekti.

'Defalarca sesler yükseldi ama kimse kimseyi itmedi. Beni iterek sakinleştirmeye çalışıyorsun.' diyen Yunus Emre'yi karşı takımdan Atakan ve Adem sakinleştirdi.

Haber

Anlat Bakalım Ünlüler takımının

İki takım arasında oynanan 'anlat bakalım' oyununu Ünlüler kazandı. Takım günler sonra kahve içmeye hak kazandı.

Acun Ilıcalı'dan uyarı

Zaman zaman büyük gerilimlerin yaşandığı yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eleme konseyi öncesi takımla sohbet eden Acun Ilıcalı'nın Yunus Emre'yi sert bir dille uyarması dikkat çekti.

Ilıcalı, konsey sırasında Hikmet ile tartışan Yunus Emre'ye "Söylediğin cümleler, kelimeler kabul edilebilir değil. Onun dışında fevri hareketlerin de kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı da çok biliyorsun Survivor'da" dedi.

Haber

 Furkan sakatlandı

Geçtiğimiz hafta oyun sırasında düşerek sakatlanmış ve hastaneye götürülmüştü. Yeni bölümde de parkura çıkan Furkan, gözünden yaralandı.

Haber

Adaya kim veda edecek?

8 kişinin eleme adayı olduğu yarışmada adaya veda eden kişi, Furkan'ın sağlık durumu ve Yunus Emre'nin akıbeti bu akşam belli olacak.