2 Adanalı'nın şarkısı BBC Radio'da

Soni Milano,  Adana'dan İngiltere'ye uzanan yolculuğunda Türk müziğine olan tutkusuyla art arda şarkılarını yayınlamaya devam ediyor.

2 Adanalı'nın şarkısı BBC Radio'da

“Herkes Mani” şarkısı ile müzik dünyasına giriş yapan Soni Milano, sonrasında Fate Fat ile ortak yayınladığı YUMMY ile büyük ilgi gördü. Sözleri iki başarılı isme ait olan şarkı bir ilke imza atarak BBC RADIO’da yayınlandı.

Böylece müzik yolculukları Adana’da başlayan Fate Fat ve Soni Milano şarkılarını dünya çapında duyurmuş oldu.

Yaza damga vuracak “Her Şey Değer O Gözlere” yayında. Soni Milano son olarak söz ve bestesi kendisine ait olan “Her Şey Değer O Gözlere” şarkısını yayınladı. Şarkının düzenlemesi, mix&masteringi Deniz Bijen Rahmi tarafından yapıldı.

Her Şey Değer O Gözlere şarkısının klibi İngiltere’de bir sahil kasabasında çekildi. Klibin yönetmenliğini Aslıhan Foster üstlendi.

Yaz ezgileriyle dolu olan “Her Şey Değer O Gözlere” şarkısının kapak görselinde Soni Milano’nun babaannesinin fotoğrafı kullanıldı.

Aile bağlarının her zaman hayatında çok önemli bir yerde olduğunu belirten Soni Milano, geçmişine vefasını ve teşekkürünü de bu şekilde dile getirmiş oldu.

 Soni Milano, “Her Şey Değer O Gözlere” şarkısı ve klibiyle yayında.