Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2022 ne zaman başlayacak?

Survivor 2022 izleyiciler tarafından heyecanla takip edilirken Survivor'un bu sene All Star adıyla ekrana gelmesi bekleniyor. Acun Ilıcalı, önceki gün açıklama yaparak Survivor hakkında önemli bir duyuruda bulundu. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak? İşte Survivor 2022 All Star kadrosu ve detaylar...

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor 2022 ne zaman başlayacak?

Survivor 2022 ilgiyle takip edilirken sevilen yarışma hakkında Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Önceki gün açıklama yapan Ilıcalı, kadroların belli olduğunu açıkladı. Peki, Survivor 2022 All Star ne zaman başlayacak?

Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu mu?

Acun Ilıcalı'dan TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star hakkında önemli bir açıklama geldi. AcunMedya Akademi'de öğrencilerle buluşan Ilıcalı, konferans çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Survivor 2022 All Star kadrosu ile ilgili merak edilenlere açıklık getirdi. Ilcalı, kadronun belli olduğu bilgisini verdi ve isimleri duyuracakları tarih için yakın bir zamanı işaret etti.

Ilıcalı ayrıca, kadrolara ilişkin soruyu “Kadrolar belli oldu, Pazartesi veya Salı muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum” şeklinde yanıtladı.

Survivor 2022 All Star ne zaman başlayacak?

Survivor'ın yeni sezonu olacak olan Survivor 2022'nin formatı ve başlangıç tarihi henüz kesinleşmiş değil ancak sezonun Ocak ya da Şubat ayında başlayacağı tahmin ediliyor.