Survivor'da yumruk yumruğa kavga etmişlerdi! Acun Ilıcalı, Hikmet-Yasin kararını açıkladı!

Survivor All Star'da gergin anlar. Gönüllüler takımında yaşanan kavga sonrası Acun Ilıcalı konseyi acil topladı. 'Ummadığımız şekilde bir olay yaşandı.' diyen Acun Ilıcalı kararını verdi. İşte Survivor acil konseyinde yaşananlar...

Survivor'da yumruk yumruğa kavga etmişlerdi! Acun Ilıcalı, Hikmet-Yasin kararını açıkladı!

'Survivor 2022 All Star'ın dün akşam yayınlanan ada konseyinde, takım arkadaşları Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Survivor ekibi, stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Acun Ilıcalı kavga sonrası konseyi acil topladı ve kararını verdi.

Haber

'Üzücü bir konsey, keşke bu konsey olmasaydı diyeceğimiz konseylerden biri.' diyerek söze başlayan Ilıcalı, "Yıllardır ada konseyi görüyoruz. Birkaç saat önce gördüklerimizi hiç görmedik. Ada konseyi bittikten sonra ekibimiz ayrılırken, siz kamplarınıza gitmek için hazırlanırken hiç ummadığımız şekilde bir olay yaşandı. Her zaman bir ağabey kardeş ilişkisi içinde olduk. Çok sıra dışı olaylar oluyor müdahale etmek zorunda kalıyorum. Öyle durumlar karşıma çıkıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Bu olay onun gibi bir şey. Hiç aklımıza gelmeyen bir durum. Yasin konseyin bitmesinden sonra, ekibin bir kısmı konseyi terk ettikten sonra yerinden kalkıp Hikmet'in yanına gelip önce kötü söz söyleyip sonra da bir saldırı hareketine girişti." dedi. Yasin'e ve Hikmet'e söz veren Ilıcalı kararı açıklayacağını duyurdu.

Haber

Yasin, yaptığı açıklamada "O an çok sinirliydim. Öncelikle sizlerden özür dilerim ondan sonra Hikmet'ten özür dilerim." dedi. Kendisine iftira atıldığını söyleyen Yasin bu duruma dayanamayacağını dile getirdi. Yasin, "Kavga ettiğim için haksızım, kendimi savunmuyorum" açıklamasında bulundu.

Haber

Hikmet, "Benim de bir saldırı çabam var. O kelimelerden sonra saldırısından ve temasından sonra benim de temaslarım olmaya çalıştı. İyi ki de tuttular beni. Benim sabrım bir yere kadar. Ben sizin adaletinize güveniyorum." ifadelerini kullandı.

İki tarafı da dinleyen Acun Ilıcalı şu açıklamayı yaptı:

"1 saattir biz bu konuyla ilgili toplantıdayız. Önce Yasin ile başlamak zorundayım. Yasin senin gösterdiğin sebeplerin bizim tarafımızda hiçbir karşılığı yok. Senin sebep diye ortaya koyduğun şeyi şuradan 3 tane yarışmacı çevirsen daha fazlasını yaşamıştır.

Dediğin gibi Sürgün Adasından geldin. Bu lafları kendince bir şekilde değişik bir yerden anlayıp konsey sonrası Hikmet'e saldırdın. Seninki apaçık konsey sonrası Hikmet'e gidip önce sözlü sonra fiziki saldırı. Olayı böyle değerlendirdiğimiz zaman benim her zaman söylediğim bir şey var. Yarışmacı kaybetmek istemiyorum. Diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım.

Yasin diskalifiye edilecek mi?

Bir yarışmacı ne yaparsa eleriz diyoruz ya tam onun çizgisindesin. Bu açıdan baktığımız zaman önümüzde alternatif olarak seni diskalifiye etmek duruyor. Kendi aramızda konuştuk.

Senin sürgün adasından gelmenden dolayı diskalifiye edilmemen ancak Survivor tarihinde en yüksek cezalardan birini görmen bize şu andaki seçenek olarak gözüküyor.

Bundan sonra bir şey söylememe gerek yok zaten. Böyle devam edersen seni mutlaka eleyeceğiz. Ancak kaldığında da çok uzun bir süre ödüllerle buluşamayacaksın. Aldığımız karar gereği Yasin tam 6 ödülden mahrum kalacaksın. Eğer ayrılmakla ilgili düşüncen varsa saygım sonsuz.

Kendi rızanla bırakmak istersen bizim açımızdan problem yok. Bu agresif tavırları istemiyoruz. Bundan sonraki dönemde çeyreğini yapsan seni anında eleyeceğiz.

Hikmet 2 ödülden mahrum

Hikmet'e gelince senin saldırıya uğradığın doğru. Ancak senin davranış şeklinin ne olursa olsun bizim açımızdan cevapsız kalmaması gerekiyor. Sen de 2 ödülden mahrum kalacaksın. Bunun sebebi o sırada Seda'nın, Adem'in senin hareketlerinden darbe alması."

Haber

Yasin kararını açıkladı

Acun Ilıcalı, daha sonra Survivor'a devam edip etmeme kararını Yasin'e bıraktı.

Haber

Yasin Obuz da kararını şu sözlerle açıkladı:

"Kaderimizde bu da varmış. Böyle olmasını kesinlikle istemezdim. Dediğim gibi hepimiz bir hedef için buraya geldik. Buradan gitmek istemiyorum. O yüzden de kalmak istiyorum."