Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi! İşte bebeğinin cinsiyeti ve adı…

Brezilyalı eski Victoria's Secret mankeni Adriana Lima, üçüncü kez anne oldu. Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan model, bir erkek bebeğinin dünyaya geldiğini belirterek, oğluna verdiği ismi de açıkladı.

Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi! İşte bebeğinin cinsiyeti ve adı…

Victoria's Secret'tan emekli olan Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Geçtiğimiz şubat ayında bebek müjdesini sosyal medya hesabından duyuran Adriana Lima, üçüncü kez anne oldu.

Türkiye'de bazı ünlü isimlerle aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers'la birlikteliğinden bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Instagram'dan bebeğinin tek gözünün göründüğü bu kareyi yayınlayan Lima, oğlunun 29 Ağustos'ta dünyaya geldiğini belirtti.

Bebeğinin ismini açıkladı

Bebeğine 'Cyan Lima Lemmers' adını verdiğini açıklayan Adriana Lima, gönderisinde "Dünyamıza hoş geldin" ifadelerine yer verdi.

Bebeğin adı Cyan yani camgöbeği

Bu arada Adriana Lima ile Andre Lemmers'ın oğullarına koydukları bu ismin yani Cyan'ın camgöbeği rengi anlamına geliyor. Camgöbeği, renk sisteminde yeşil ve mavi renklerinin karışımıyla elde edilen bir renk.

Bebek müjdesini Tiktok'tan vermişti

Sırp basketbolcu eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan Lima, bebek müjdesini de TikTok hesabından açıklamıştı.

Victoria's Secret podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Adriana Lima, paylaşımında makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

Türkiye'den bazı isimlerle aşk yaşamıştı

Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre konuşulmuştu.