Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ boşandı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun 2019'da evlendiği, kız çocuğunun annesi Asena Demirbağ ile bugün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Ahmet Dursun kızı için 8 bin TL nafaka ödeyecek.

Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ boşandı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun (43), 2019 yılında Asena Demirbağ (24) ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk bebekleri Lidya Dursun geçtiğimiz yıl mart ayında dünyaya geldi.

Boşanacaklarını duyurdular

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, mutlu bir evlilik süren ikili sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldığını televizyon programından duyurmuştu. Asena Demirbağ, “Çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum. Boşanmaya gönlüm razı değil” demişti.

Ahmet Dursun ise; “Farklı karakterlerdeyiz, fikir ayrılığı yaşadık” ifadelerini kullanmıştı.

Boşandılar

Boşanma kararı alan çift İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. İkili, bugün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Kız çocuklarının velayeti anne Asena Demirbağ'da kalırken Ahmet Dursun'un kızı için 8 bin TL nafaka ödemesine karar verildi.

“Hayırlısı bu”

Duruşma sonunda Asena Demirbağ, “Boşanmayı o istedi açıklamayı o yapsın” dedi. Ahmet Dursun, “Fikir ayrılığı yaşıyorduk. Resmiyette de bitti artık. Bir çocuğumuz var onun için görülmeye devam edeceğiz. Hayırlısı bu” şeklinde konuştu.