Aleyna Tilki'nin reklam gelirini araziye yatıracak

Şarkıcılık kariyerinin yanında açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla her daim magazin gündeminde olan Aleyna Tilki, 'Ticari bir beynim yok. Herkes 'Bu kadar para harcama' diyor' açıklamasını yapmıştı. Ocak ayından bu yana 3 ayrı reklam filmi için kamera karşısına geçen genç şarkıcı, reklamlardan elde ettiği gelirle yatırım yapma kararı aldı.

Aleyna Tilki'nin reklam gelirini araziye yatıracak

Aleyna Tilki, geçtiğimiz haziran ayında Bebek’te objektiflere yansımıştı. Keyfinin bir hayli yerinde olduğu görülen şarkıcı, son dönemde bir hayli iş teklifi aldığını belirterek "Çok teklif alıyorum aslında ama benim olayım çoğu işi reddetmem. Beğendiğimi de çok sahipleniyorum, yapıyorum. Ticari bir beynim yok. İşin benimle ne kadar uyumlu olduğu, para kazanmaktan daha önemli” şeklinde konuşmuştu.

"Herkes 'bu kadar para harcama' diyor"

"Serdar Ortaç maddi sıkıntı çekiyor. İleride siz de böyle olmaktan korkmuyor musunuz?" sorusu yöneltilen ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ben yatırımımı kliplerim ve kariyerimdeki global tarafa yapıyorum. Aynı zamanda Türkçe şarkılarımın kalitesine yapıyorum. Pop şarkı da olsa, arabesk de olsa en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bunlar bir sanatçının yapabileceği en iyi yatırımdır diye düşünüyorum. Kliplerim birçok insandan daha fazla para harcanarak çekiliyor ve herkes 'Bu kadar para harcama, normal bir klip de çeksen aynı şey olacak. Git yatırım yap' diyor ama ben yatırımımı buradan yapıyorum. Benim kredim gibi, kredi açıyorum ve onu ömür boyu kullanabileceğimi düşünüyorum yani.”

3 reklamdan 10.5 milyon TL!

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; Aleyna Tilki, son dönemde reklam verenlerin gözdesi. Ünlü şarkıcı, sadece ocaktan bu yana üç ayrı reklam filmi için kamera karşısına geçti. İlk reklamdan 2.5 milyon TL, ikincisinden ve son oynadığından 4'er milyon TL kazandı. Yeni anlaşmalar da kapıda.

Tilki’nin çiftliği!

Konserlerinden kazandıklarını yine müziğe harcayan 22 yaşındaki popçu, reklam gelirlerini ise toprağa yatırma kararı aldı. Daha önce “Çantaları ve giyinmeleri seviyorum. Yatırımlarımı kıyafetlerim, kliplerime ve styling'ime yapıyorum” açıklamasını yapan Aleyna, annesi Havva Öztel’in de tavsiyesiyle Riva, Ömerli ve Silivri’de arazi bakmaya başladı. Tanıdık emlakçılara haber saldı.

'Sponsorlar devrede' iddiası!

Son olarak Selda Bağcan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserinde sahneye çıkan ve usta sanatçıyla düet yapan Aleyna Tilki, doğanın içinde yaşamak istiyor.

Şarkıcı, tyne house tarzı ev ve stüdyo yaptıracak. Hatta bu konuda sponsorların devreye girdiği öne sürüldü.