Alişan ile Buse Varol arasındaki krizin nedeni belli oldu! 'Akıl tutulması bu…'

Alişan ve Buse Varol kızı Eliz'in doğum günlerini ayrı kutlayınca ilişkide kriz olduğu ortaya çıkmıştı. Alişan ve ailesi doğum gününe gelmemiş ve ayrı kutlama yapmıştı. Söz konusu krizin, Alişan'ın Buse Varol'dan talebi ile başladığı iddia edildi.

Alişan ile Buse Varol arasındaki krizin nedeni belli oldu! 'Akıl tutulması bu…'

Alişan ve Buse Varol’un bir süredir boşanacakları ve evleri ayırdıkları iddia edilmişti. Çıkan iddialar sonrası Alişan ve Buse Varol’un evlerini ayırdıkları Alişan’ın ise 6 gündür annesinde kaldığı gün deme gelmişti. İkili ile ilgili bugün yeni bir iddia ortaya atıldı.

Alişan ve Buse Varol evliliğindeki kriz küçük çocukları Eliz'in doğum gününde ortaya çıkmıştı. İkili ayrı ayrı doğum günü kutlamış ve Varol kaynanasının kendisini evindeki kutlamaya davet etmediğini açıklamıştı.

Boşanacakları iddia edilen ikili 2019 senesinde dünyaya gelen oğulları Burak'ın doğum gününü birlikte kutladı. Alişan eşi ve çocuklarıyla pozlarını sosyal medyadan da paylaştı.

Buse Varol geçtiğimiz gün görüntülenmiş ve evlilik yüzüğünün parmağında olmadığı görülmüştü. Eşiyle evlerini ayırmadıklarını ifade eden oyuncu, "Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz." diyerek, haklarında çıkan 'boşanma' haberlerini yalanlamıştı.

Seyhan Soylu çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu

Seyhan Soylu, ünlü çift hakkında şu iddialarda bulundu:

“Alişan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor. Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol'un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor.

Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil. Alişan'ın değil 5 milyonluk, 500 TL'lik bir şeyi yok üzerinde. Neden? Alişan'ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan'dan bir şey alamaz.

Mal paylaşımı yok çünkü Alişan'ın böyle bir serveti yok. Şu anki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar.”

Seyhan Soylu’nun iddiaları çok konuşulurken bugün yeni bir gelişme yaşandı. Alişan ve Buse Varol'un ayrılıklarına kadar giden gerilimin sebebi ortaya çıktı.

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında bir kaynaktan gelen bilgiyi aktardı. Alişan ve Buse Varol'un evliliğindeki kriz için bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre, Alişan, kızının doğum gününde ölen abisi Selçuk'un fotoğrafının olduğu bir pasta istemiş. Buse Varol ise duruma karşı çıkarak "Kesinlikle olmaz, aile ile kutladığımız partide yapalım pastayı" demiş. Bu itiraz da evlilikte krizi yol açmış.

Bu konuyu duyan Seren Serengil, "Böyle bir rezillik olur mu ya? Akıl tutulması bu" yorumunda bulundu.