Alişan ve Buse Varol arasındaki boşanma krizi sonrası Esra Erol'dan flaş hamle

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı konuşuluyor. Sunucu Esra Erol, 2017 yılında kardeşi Eda Erol'la nişan atan Alişan'ın boşanma haberleri sonrası flaş bir hamlede bulundu.

Alişan ve Buse Varol arasındaki boşanma krizi sonrası Esra Erol'dan flaş hamle

Oyuncu Buse Varol ve şarkıcı Alişan'ın kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması boşanma iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Alyansını çıkardı

Buse Varol’un, eşi Alişan ile çekilmiş olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması ve alyansını çıkarması boşanma iddialarını alevlendirdi.  Sunucu Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Buse Varol'u suçladı.

Tartışma yaratan beğeni

Esra Erol'un, 'Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi belli oldu' başlıklı Instagram gönderisini beğenmesi tartışma yarattı.

Esra Erol bu beğeniyi kısa süre sonra geri aldı. Erol'un yanlışlıkla mı yoksa bilinçli mi beğeni yaptığı merak konusu oldu.

Haber

"Sevinecek bir kadın değil"

Konu hakkında yorum yapan Seren Serengil, "Aileleri bir araya getirmeye çalışırken, bir ailenin yıkılmasına sevinecek bir kadın olacağını zannetmiyorum." dedi.

Konu hakkında Eda Erol'un da kriz yaşayabileceğini düşünen Bircan Bali, "Niye beğendin abla?' diyebilir. Bence yanlışıkla beğendi. Ama Esra Erol'un konu hakkında açıklama yapması gerekli. Böyle bırakmamalı" dedi.

Haber