Altay'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, rahat bir nefes aldı

Süper Lig 22. haftasında Altay'ı konuk eden Fenerbahçe, geriye düştüğü maçı kazanırken iki hafta sonra galibiyetle tanıştı ve 6,5 yıl sonra Kadıköy'de maça çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal'a 'Hoş geldin' hediyesi armağan etti. İrfan Can Kahveci 1 gol, 1 asistle maçın yıldızı oldu. Altay'ın ligdeki 3 puan hasreti de devam etti.

Altay'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, rahat bir nefes aldı

Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında Altay’ı ağırlayan Fenerbahçe, maçın başında geriye düşmesine rağmen geriden gelerek 2-1 galip geldi.

Ligde 3 maç sonra gol atan Altay, Teknik Direktör Mert Nobre’nin yeni görevindeki ilk maçında 14. dakikada Ahmed Rayan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Fenerbahçe’nin baskısı 37’de sonuç verdi ve İrfan Can Kahveci skoru 1-1’e getirdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Fenerbahçe, Serdar Dursun ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı ve mücadeleyi bu skorla galip tamamladı. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci maçı 1 gol, 1 asistle tamamlarken oyundan alkışlarla ayrıldı.

Fenerbahçe ligde iki maç sonra 3 puana sahip olurken, Altay’ın galibiyet hasreti 15 maça çıktı. İzmir ekibi geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırmış ve Mert Nobre’yi takımın başına getirmişti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 36 yaptı ve 3. sıraya yükseldi. Altay ise, 18 puanla 18. sırada kaldı. Altay bir sonraki maçında Konyaspor’u ağırlarken, Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak.