Akıllı saat ile çocuğunuzu güvende tutmanın ipuçları

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, akıllı saatler ebeveynlerin çocuklarını güvende tutmalarına yardımcı olabilecek en önemli araçların başında geliyor. TCL MOVETIME MT46X akıllı çocuk saati de çocuklarınızın güvenliğini sağlamak için tasarlanmış bir dizi özelliği ile dikkat çekiyor.

Ebeveynler için çocuklarının güvenliği her zaman en öncelikli konular arasında yer alıyor. Görüntüleme teknolojilerinin ve uygun fiyatlı premium akıllı deneyimlerin öncüsü TCL de bu konuda sunduğu yenilikçi çözümlerle ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

TCL'in akıllı çocuk saati MOVETIME MT46X, çocukların her adımını takip etme imkânı sunarken, gelişmiş teknolojik özellikleriyle ebeveynlerin içini rahatlatıyor. İşte, MOVETIME MT46X akıllı çocuk saati ile çocuklarınızı güvende tutmanız için 5 önemli ipucu:

Gerçek Zamanlı Konum Belirleme: MOVETIME MT46X'in hassas konum belirleme özelliği sayesinde çocuğunuzun her an nerede olduğunu görebilir, konum geçmişine erişebilirsiniz. Bu sayede, çocuğunuzun güvenliği konusunda endişe etmenize gerek kalmaz.

Güvenli Bölge Coğrafi Sınırlaması: Akıllı saatte bulunan güvenli bölge coğrafi sınırlama özelliği, çocuğunuzun belirlenen alanın dışına çıkılması durumunda size anında uyarı gönderiyor. Bu özellik, özellikle okul ve ev arasında güvenli bir alan oluşturmak isteyen aileler için ideal bir çözüm olması ile öne çıkıyor. Ayrıca saat üçüncü parti harita navigasyonunu da destekliyor.

4.5G Sesli ve Video Aramalar: MOVETIME MT46X, nano SIM kart desteğiyle 4.5G üzerinden sesli ve video arama yapma imkânı da sunuyor. Bu özellik sayesinde çocuklarınızla anında iletişim kurabilir, onların güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

HD Kamera ile Her Anı Kaydetme: Saatin dâhilî HD kamerası sayesinde çocuklar, tüm anlarını kaydedip aileleriyle paylaşabiliyor. Böylelikle aileler çocukların bulundukları ortamlar hakkında da görsel olarak fikir sahibi olabiliyor.

Darbelere Karşı Dayanıklılık: MOVETIME MT46X, dayanıklı yapısıyla çocukların aktif yaşam tarzına uygun olarak tasarlandığından düşmelere ve darbelere karşı da koruma sağlar. Ayrıca uzun pil ömrü sayesinde iletişi kaybetme endişesi olmadan 5 güne kadar bekleme süresi ve 2 güne kadar kullanım imkânı sağlar. Bu sayede çocuğunuz ile kesintisiz bir şekilde iletişim halinde kalabilirsiniz.

TCL Communication Orta Doğu ve Türkiye Bölge Direktörü Serhan Tunca açıklamasında, “Çağımızın getirdiği teknolojik imkânlar, çocuklarımızın dünyayı güven içinde keşfetmelerini sağlamak için büyük fırsatlar sunuyor. TCL MOVETIME MT46X akıllı çocuk saatimiz ile bu fırsatları ailelerin parmaklarının uçlarına getiriyoruz. MOVETIME MT46X, ebeveynlerin çocuklarıyla sürekli iletişimde kalmasını ve her an güvende hissetmelerini sağlıyor. Güvenli bölge sınırlaması, anlık konum takibi ve dayanıklı yapısı gibi özellikleriyle, çocukların her adımını takip etmek bu saatimiz ile mümkün hale geliyor. Çocukların güvenliğini sağlamak, onların özgürce keşfetmelerini sağlarken aynı zamanda ebeveynlerin gönlünü rahatlatmak için teknolojik yeniliklerimize devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme