Fenerbahçe 90+5'te yıkıldı! Göztepe uzatmada 1 puanı aldı!

Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği Göztepe deplasmanında ikinci yarıda yediği gollerle 2-2 berabere kaldı. 90+5'te beraberlik golünü bulan Göztepe, 2 farkla geriye düştüğü maçta 1 puanı kurtardı.

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe deplasmanına konuk olan Fenerbahçe oldukça olaylı geçen maçta 90+5'te yediği golle 2-2 berabere kaldı.

Son derece gergin geçen mücadelenin ilk yarısında Göztepe 30. dakikada Romulo ile öne geçti. VAR uyarısı sonrası pozisyonu tekrar izleyen hakem Kadir Sağlam pozisyon öncesi faul tespit ederek golü iptal etti.

DZEKO PENALTI İLE ÖNE GEÇİRDİ

İlk yarının duraklama anlarında Fenerbahçe Dzeko'nun penaltı golüyle öne geçti.

EN NESYRI SİFTAH YAPTI

Ardından sahneye çıkan yeni transfer En-Nesyri attığı şık kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe'nin 2-0 önde girdiği devre arasında yaşanan saha olayları ile ortalık karıştı. Hakem Kadir Sağlam maçı bir süre duraklattı.

KORAY GÜNTER FARKI 1'E İNDİRDİ

İkinci yarıda Göztepe beraberlik için saldırdı. Oldukça net pozisyonlar bulan ev sahibi 68'da Koray Günter'in kafa golüyle farkı 1'e indirdi.

ROMULO NOKTAYI KOYDU

Beraberlik için baskı kuran Göztepe aradığı golü 90+5'te buldu. İlk yarıda golü VAR'dan dönen Romulo ceza sahası içinde önünde bulduğu topa iyi vurdu ve golü attı. Göztepe bu golle 2-2'yi yakaladı ve maça noktayı koydu.

Kaynak: Sözcü

Bakmadan Geçme