Gökhan Türkmen'den rüya gibi bir konser

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir  konserine imza attı.

Gökhan Türkmen An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda kolay kolay unutulmayacak bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Events Across Turkey'in, organize ettiği konser serisi kapsamında An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, sergiledikleri rüya gibi konser performansında, binlerce kişi tüm şarkılara dev bir koro gibi eşlik etti. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Türkmen, sık sık seyircisi ile sıcak interaktif iletişim kurarak renkli anlar yaşattı.

Her konserinde evlenme teklifi edilmesine alışık olan Türkmen, sevenlerine bu gece teklif yok mu diyerek espirili bir şekilde Aşk şarkısını söylemeden önce takıldı.

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Türkmen, Bitmesin, Sen İstanbulsun Buram Buram, Bal, Mahşer, Büyük İnsan, Durum Leyla, Taş, Çatı Katı, Lafügüzaf, Aşk Lazım gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla da izleyenlerin kalplerine sonbaharın başladığı bugünlerde dokundu.

Türkmen, soluk turuncu renkli uzun pardesüsü ve ikinci yarıda giydiği denge sembollerinin olduğu siyah kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Bakmadan Geçme