İstanbul Cocktail Festival, 28-29 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta

Türkiye'nin ilk ve tek kokteyl festivali İstanbul Cocktail Festival, 28-29 Eylül hafta sonunda bu yıl ikinci kez şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park'ta İstanbullular'la buluşuyor! Bedük, Büyük Ev Ablukada, Jabbar, Ozbi, Deniz Sipahi ve Tuğçe Şenoğul'un sahne alacağı festivalde ayrıca farklı şehirlerden popüler kokteyl barları, uzman miksolojistlerden atölyeler, aktiviteler, oyunlar, lezzet durakları ve çok daha fazlası İstanbulluları bekliyor. Wonder Wheel Creative Agency ve URU organizasyonuyla düzenlenen İstanbul Cocktail Festival'in biletleri Biletix'te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde…

KüçükÇiftlik Park, İstanbul'un en renkli ve eğlenceli festivallerinden biri olan İstanbul Cocktail Festival'e 28-29 Eylül 2024 tarihlerinde dokuzuncu kez ev sahipliği yapacak.

Yıllar içerisinde şehrin gelenek haline gelen festivallerinden biri olmayı başaran ve yoğun ilgi üzerine aynı yıl içinde ikinci kez düzenlenen İstanbul Cocktail Festival, İstanbulluları kokteyllerin rengârenk dünyasını birlikte keşfetmeye ve keşfederken eğlenmeye davet ediyor.

İstanbullulara çok yönlü bir festival deneyimi sunan İstanbul Cocktail Festival'da farklı şehirlerin en popüler kokteyl mekânları pop-up barlar açarken katılımcılar uzman miksolojistlerin elinden çıkan leziz karışımları tatma imkânı bulacak.

Yaratıcı görünümleri ve birbirinden farklı sunumlarıyla yeme içme dünyasının yıldızı olan kokteylleri şehrin merkezine taşıyan festivalin programında ayrıca, uzman miksolojistlerden atölyeleri, her damak tadına hitap eden yemek alanı, eğlendirici aktivite ve oyunlar da yer alacak.

Festival sahnesinde birbirinden renkli isimler

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park'ta rengârenk kokteyllerin lezzetlerini müzik ve eğlenceyle yeniden buluşturmaya hazırlanan İstanbul Cocktail Festival, gün boyu devam edecek konserleriyle de hafta sonuna damga vuracak. 28 Eylül Cumartesi günü elektronik müziğin güçlü ismi Bedük, enerjisi hiç azalmayan bir performansla festival sahnesinde olacak.

Öncesinde, özgün ritimleri ve karakteristik sesiyle Türkçe elektronik müziğe yeni bir soluk getiren Jabbar'ın dinleyicilerle buluşacağı sahnenin açılışını ise oyunculuğun ardından adım attığı müzik dünyasında hem cover parçalardaki modern yorumu hem de kendi şarkılarıyla dikkatleri üstüne çeken Deniz Sipahi yapacak.

İstanbul Cocktail Festival'in ikinci gününde, 29 Eylül Pazar günü ise, tükenmeyen sahne enerjileri ve müzikal tarzlarıyla alternatif müzik dünyasında adeta yepyeni bir yol açan ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi edinen Büyük Ev Ablukada sahne alacak. Hem müzikal çeşitliliği hem de şarkı sözlerindeki mesajları ve protest tavrıyla Türkçe rap müziğin önemli figürleri arasında yer alan Ozbi, Büyük Ev Ablukada'nın öncesinde sevenleriyle buluşacak.

Festival sahnesinin bir diğer konuğu ise melankoli, samimi tınısıyla derin duygulara dokunan sesi ve deneysel pop öğeleriyle zenginleşen müziğiyle, Avrupa bağımsız müzik sektöründen yeteneklere yer veren “100 Artists To Watch”un 2024 listesinde yer almayı başaran Tuğçe Şenoğul olacak.

Wonder Wheel Creative Agency ve URU organizasyonuyla düzenlenen İstanbul Cocktail Festival'in kapı açılış saati 14.00. Festivalin biletleri Biletix'te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bakmadan Geçme