'Pırıl: Sayıların Gizemi', gişede zirvenin sahibi oldu

'Pırıl: Sayıların Gizemi', 11-13 Ekim hafta sonu tüm rakiplerini geride bırakarak gişede zirvenin sahibi oldu!

‘Pırıl: Sayıların Gizemi', vizyondaki ikinci haftasında tüm yerli ve yabancı filmleri geçerek en çok izlenen film oldu.

Pırıl ve arkadaşları 170 binden fazla seyirciyle buluştu

Çocuklara matematiği macera dolu ve eğlenceli bir şekilde sevdiren yerli animasyon filmi Pırıl: Sayıların Gizemi, 4 Ekim'de vizyona girdi. İlk haftasında 100 bin seyirciye ulaşan film ikinci haftasında da hız kesmeyerek 70 bin seyirciyle buluştu ve toplamda 170 bin seyirciyi geçti.

Vizyondaki tüm yerli ve yabancı rakiplerini geride bırakan film, 11-13 Ekim hafta sonu seyircilerin ilk tercihi oldu ve izlenme rakamlarında zirveye yerleşti.

İkinci Haftasında Yoğun İlgi Devam Ediyor

Matematiğin günlük hayattaki önemini yaratıcı bir dille anlatan Pırıl ve arkadaşları, hem çocukların hem de ebeveynlerin gönlünü fethetti. Her yaştan izleyicinin beğenisini kazanan çizgi film, olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Çocuklar, Pırıl ve arkadaşlarının maceralarını heyecanla izlediklerini ifade ederken; aileler, çocukları ile birlikte kaliteli zaman geçirmekten memnuniyetlerini dile getiriyor. Matematiği günlük hayatla ilişkilendiren filmi izleyen herkes salonlardan mutlu ayrılıyor.

Millî Eğitim Bakanlığı Öneriyor

Millî Eğitim Bakanlığı, filmin eğitici ve öğretici tarzını takdirle karşılıyor. Öğretmenler de filmi çocuklara matematiği eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde sevdirmenin etkili bir yolu olarak görüyor.

Bakmadan Geçme