Tolga Karel, 5. kez baba oldu

Oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşerek TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, beşinci kez baba oldu. Mutluluğunu 'Ailemize hoş geldin tatlı kalp' sözleriyle duyuran Karel, bebeğin cinsiyetini de açıkladı.

Tolga Karel, 2016'da oyunculuğu bırakıp ABD'ye taşınarak Sarah Scott ile evlendi. Bir sağlık turizmi şirketi kuran Karel, iflas edince 8 bin dolar maaşla TIR şoförlüğü yapmaya başladı.

ABD'de kurduğu yeni hayatındaki zor günleri geride bırakan Tolga Karel, yeniden baba oldu. Karel, son 9 yılda 4, toplamda 5'inci kez baba oldu.

"Ailemizin yeni üyesi"

Müjdeli haberi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Tolga Karel, sevincini; "Ailemizin yeni güzel üyesi. Ailemize hoş geldin tatlı kalp" sözleriyle duyurdu.

Bebeğin cinsiyetini de açıkladı

Ayrıca bebeğin cinsiyetini de açıklayan Tolga Karel; "Ne kadar güzel bir kız, küçük şey" ifadelerini kullanarak kızı olduğunu duyurdu.

Tolga Karel, doğum sonrası hastanede çocuklarının yeni doğan kardeşleriyle birlikte çektirdiği fotoğraflarını yayımladı.

Tolga Karel, 2011 – 2015 arasında Günay Musayeva ile evlilik yaşamıştı. Oyuncu oğlu Cihangir, bu beraberlikten dünyaya gelmişti.

Kaynak: Habertürk

Bakmadan Geçme