'Aras Aydın' ve 'Hafsanur Sancaktutan', 'Siyah Kalp'te hangi karakterlere hayat verecek?

Yapımını sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği 'Siyah Kalp' 12 Eylül Perşembe Show TV'de izleyici karşısına çıkacak. Yıldız isimlerin yer aldığı kadrosuyla ve güçlü hikayesiyle ekranların yeni favorisi olacak olan dizide 'Aras Aydın' ve 'Hafsanur Sancaktutan' iki kardeşe hayat verecek.

'Aras Aydın' ve 'Hafsanur Sancaktutan', 'Siyah Kalp'te hangi karakterlere hayat verecek?

Daha bebekken anneleri tarafından terk edilen ‘Nuh’ ve ‘Melek’ yaşadıkları zorlu çocukluğun intikamını almak için Kapadokya’ya Sumru’nun izini sürmeye gidecek.

Nuh ve Melek, annelerini bulmak için geldikleri Kapadokya’da Şansalan ailesi ve gerçekleriyle tanışacak. Geçmişin hesabını sormak isteyen iki genç bambaşka bir hayata adım atacak. İki kardeşin var olma mücadelesi yeniden başlayacak.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizide izleyiciler, Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın gizemli ve entrika dolu hikayesine şahit olacak.

Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay),  Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan),  Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Yayınlanan tanıtımı ve dev kadrosuyla birlikte büyük merak uyandıran Siyah Kalp, 12 Eylül Perşembe Show TV’de.