Aşı karşıtı şarkıcı Marcus Birks, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Haftada 5 kez egzersiz yaptığı için hastalanmayacağını söyleyen aşı karşıtı müzisyen Marcus Birks, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Aşı karşıtı şarkıcı Marcus Birks, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan müzisyen Marcus Birks, semptomlarının giderek kötüleşmesi ve sonunda nefes alma güçlüğü çekmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim, hayatını kaybetti.

Dail Mail'in haberine göre Birks, 11 Ağustos'ta hastane yatağında verdiği bir röportajda nadiren hastalandığı için durumunun kendisini şaşırttığını söylemişti.

Birks, yaşamını yitirmeden önce aşılar hakkında biraz cahil olduğunu ve aşılarını yaptırmayı ertelemekten dolayı pişman olduğunu itiraf etmişti.

Daha önce koronavirüs aşıları konusunda şüpheci davranan ünlü müzisyen haftada beş gün sağlıklı beslenip, egzersiz yaptığı için hastalanmayacağını öne sürmüştü.

"Özverili bir adamdı"

Cuma günü Royal Stoke Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Birks'in hamile eşi Lis Briks, Instagram'dan yaptığı paylaşımda eşi için "Özverili ve gururlu bir adamdı." dedi.

"Dünyam yıkıldı!"

Lis Birks, mesajında "Bunu yazarken hissettiğim acı dayanılmaz, kalbim paramparça oldu, ruhum ve dünyam yıkıldı! Bebeğimize onu ne kadar sevdiğini ne kadar özel bir insan olduğunu, nasıl biri olduğunu her gün anlatacağım. Söz veriyorum." diye yazdı.