Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Aleyna Kalaycıoğlu'nun paylaşımına Cengiz Ünder'den olay yorum!

'Survivor 2021'in en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrası da adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Çıkardığı şarkı ile müzik dünyasına adım atan 24 yaşındaki güzel, son olarak özel hayatıyla gündemde. Kalaycıoğlu ile milli futbolcu Cengiz Ünder'in Marsilya Cassis bölgesinde yaptıkları tatilden bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Tatil sonrası iddialı bir pozunu paylaşan Survivor Aleyna'ya ünlü futbolcu emojili yorum yapınca sosyal medya yıkıldı.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Aleyna Kalaycıoğlu'nun paylaşımına Cengiz Ünder'den olay yorum!

Aleyna Kalaycıoğlu ve takım arkadaşı Batuhan Karacakaya, 2021'de Survivor fanları tarafından birbirlerine çok yakıştırılmış, ikili arasında aşk olduğu öne sürülmüştü. Ancak bu dedikodu yalanlanmıştı. Kısa bir süre sonra Batuhan ve Aleyna'nın yarışmadaki yakın arkadaşı Aleyna Çalışkan'ın sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

'Gökhan Özdemir ile aşk iddiası'

Kalaycıoğlu ile TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programının yorumcularından Gökhan Özdemir hakkında çıkan haberler de çok konuşulmuştu. Survivor Aleyna'nın, bir mekanda Gökhan Özdemir ile yemek yerken görüntülenmesi dikkat çekmişti.

Tatilde görüntülendiler

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasının 2021 sezonunda mücadele eden ve hem parkur performansı hem de güzelliği ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Aleyna Kalaycıoğlu, 25 yaşındaki futbolcu Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift, şimdilerde gözlerden uzak bir yerde deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Etiket ele verdi

Kalaycıoğlu, sevgilisiyle çıktığı tatilde çekilen mavi bikinili fotoğrafını, 550 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Bulunduğu konumu da belirten Survivor Aleyna, Marsilya'nın doğusunda yer alan Cassis bölgesini etiketledi. Cengiz Ünder, geçtiğimiz yıl İtalyan ekibi Roma'dan Fransa'nın Olimpik Marsilya takımına transfer olmuştu.

"Saklamanıza gerek yok"

Takipçilerin övgü yağdırdığı Aleyna, tatil pozuyla 35 binden fazla beğeni aldı. Milli futbolcuyla ilgili yorumlar da dikkatlerden kaçmadı.

"Cengiz'le fotoğraf neden yok? Cengiz’le çekildiğin fotoğrafı da bizimle paylaşsana. Zaten herkes gördü, saklamanıza gerek yok.Cengiz güzel fotoğraf çekmiş.Yana kaydırınca Cengiz'le fotoğraf çıkacak sandım.Ne olur Cengiz'le fotoğraf paylaşın, sizi merak ediyorum."

Takipleşip, yorumlaştılar

Konuya dair Aleyna Kalaycıoğlu da Cengiz Ünder de açıklama yapmadı. Ancak ikilinin sosyal medyada takipleşip yorumlaşması olay oldu.

Hande Sarıoğlu, Ezgi Avcı ve Aleyna Yalçın ile bir araya gelen Survivor Aleyna buluşmadan pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Aleyna Kalaycıoğlu'nun iddialı kombine takipçilerinden tam not aldı.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Aleyna Kalaycıoğlu'nun paylaşımına Cengiz Ünder'den olay yorum!

"Aşk adamı"

Fotoğrafa binlerce yorum gelirken bu yorumlar arasında Cengiz Ünder'in emojili yorumu ise parladı. Ünlü futbolcu ilişki yaşadığı iddia edilen Aleyna'ya civciv emojisi gönderdi.

Bunu gören takipçiler fotoğrafı bırakıp Cengiz Ünder'e yorum yağdırdı. Ünder'in emojisine "Enişte", "Bir emoji ancak bu kadar anlamlı olur", "Aşk adamı" yorumları yağdı.