Aslı Enver ile Önder Öztarhan ayrılığının nedeni ortaya çıktı

Bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, birkaç hafta önce sevgilisinin annesi ile yemeğe çıkmıştı. Nikah masasına oturması beklenen ünlü çift, son hamleleriyle kafaları karıştırdı.

Aslı Enver ile Önder Öztarhan ayrılığının nedeni ortaya çıktı

Şarkıcı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver, yaklaşık 6 aydır iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftten kötü haber geldi.

Tek kalemde sildi

Aslı Enver, sevgilisini Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Enver'in bu hamlesi, "Aşk bitti" yorumunun yapılmasına neden oldu.

Ardından Önder Öztarhan da ünlü oyuncuyu Instagram'dan sildi. Çiftin bu karşılıklı hamlesi, "Ayrıldılar" şeklinde yorumlandı. Taraflardan henüz konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı.

Kavga mı ettiler?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, sürpriz çift birbirlerinin aileleriyle de tanışarak beraberliklerinin ciddiyetini ortaya koymuştu. Ancak güzel oyuncu ile sosyetik iş insanı, dün büyük bir tartışma yaşadı. Bunun üzerine Aslı Enver, 50 yaşındaki sevgilisini Instagram'da takibi bıraktı. Önder Öztarhan da 38 yaşındaki aşkını takipten çıktı.

Öte yandan güzel oyuncunun kardeşi Anıl Enver ile Önder Öztarhan ile Instagram'da takipleşmeyi sürdürüyor.