Banu Alkan ile Kemal Yıldız ne zaman evlenecek? İşte nikah tarihleri…

Türkiye'nin en cesur programı Al Sana Haber, bir son dakika gelişmesiyle gündeme gelen ve medyanın peşinden koştuğu Banu Alkan'ı buldu, konuşturdu. Peki, Banu Alkan ile Kemal Yıldız ne zaman evlenecek? İşte nikah tarihleri…

Banu Alkan ile Kemal Yıldız ne zaman evlenecek? İşte nikah tarihleri…

Aktivist gazeteci Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı Genel Yayın Müdürlüğünü Savaş Kalafat’ın üstlendiği programın haber tartışma masasında magazin gazetecileri Tayyar Işıksaçan, Sinan Güzel, Başak Çokan ve Özlem Uçar oturuyor.

Öteki gündeme ait her gelişmeyi süzgeçten geçiren Al Sana Haber Masası, Banu Alkan’ı canlı yayına bağlayarak samimi itiraflarda bulunmasını sağladı. 9 yıllık aşk orucunu bozan Banu Alkan, Hollandalı iş insanı Kemal Yıldız ile yeni ilişkisi hakkında herkesin merak ettiği bilgileri verdi. İşte Medya’nın yakın takibindeki söyleşinin detayları…

Tayyar Işıksaçan, “Güzel haberlerini aldık, Başak Çokan, Sinan Güzel, Özlem Uçar, ben ve Seyhan Soylu Al Sana Haber masasında çok mutlu olduk. Nasıl oldu bu? Nasıl birden bire kapıldın?” sorusunu yöneltti.

Banu Alkan, bu soruya “Hem de ne kapılmak. 10 bin feet üzerinde uçuruyor beni. Yere düşürme beni yoksa tüm gazeteciler seni döver diyorum, gülüyor bana” şeklinde cevap verdi.

Tayyar Işıksaçan’ın “Nerede tanıştınız?”sorusuna ise Alkan, “İstanbul’da, bir adam bana yaklaştı. ‘Yanınıza oturabilir miyim?’ diye sordu. Buyurun, dedim. Şöyle bir baktım, uzun boylu ve yakışıklı. Düşün, milyarlarca erkek Banu Alkan’ı düşlerken. Banu Alkan yerinde oturdu. Ben aşık olmayınca olmuyor” cevabını verdi.

Tayyar Işıksaçan’ın “Nişan yaptınız mı? Yüzükleri taktınız mı?” sorusuna ise Alkan, “Yaptık. Düsserdorf’a konser vermek için gittim. O’da Düsserdorf’a geldi. Harika bir gün yaşadık. Sonra beni Hollanda’ya götürmek istediğini söyledi. Bir reklam anlaşmam olduğundan gelemeyeceğimi söyledim. Kendisi Hollanda doğumlu. Babası Samsun’lu, annesi Mersin’li” yanıtını verdi.

Tayyar Işıksaçan’ın “Kendisi tam olarak ne iş yapıyor?” sorusuna Banu Alkan, “İnşaat sektöründe ve çeşitli uluslara ‘yat’ satıyor. Hem yakışıklı hem 44 yaşında hem de zengin” cevabını verdi.

Oyuncu Banu Alkan evleniyor! İşte müstakbel eşi...

Tayyar Işıksaçan, “9 yıl sonra aşık olan Banu’yu anlatabilir misin? Neler hissediyorsun?” diye sorunca Alkan, “İlk gecede âşık oldum. Rüya gibi bir adam. 3 gün sonra aynı yerde kaldığımızı gördüm. Sonra kollarını açıp ‘Ben seni seviyorum’ dedi. Ortak arkadaşlarımız da var. ‘Deli mi bu?’ diyorum kendi kendime. ‘Seni seviyorum’ diye diye Hollanda’ya dönerken bir sarıldı, tokat atacağımı düşünmüş öyle bir sarıldı ki. O gittikten sonra arkadaşlarım da ‘Sizde de bir şeyler var Banu hanım’ dediler. İstediğim gibi çıksa da beni de uçursa dedim. İstediğim gibi de çıktı ve birlikte uçtuk. Şimdi tanıma faslını bitirdik. Düğün hazırlıklarına başladık. Ben zaten Hollanda’ya gittim. Oradan Belçika’ya geçtik. Dükkânlar kapanacak diye beni acele ettirdi. Bir şey alması gerekiyor zannediyorum. Beni kuyumcuya götürdü, orada alyans yüzüklerimizi taktık” yanıtını verdi.

Tayyar Işıksaçan’dan sonra sözü alan Al Sana Haber’in moderatörü Seyhan Soylu, çok eskiden yakın dostu olan Banu Alkan’la söyleşisi daha duygusaldı.

Seyhan Soylu, “Kocan inanılmaz yakışıklı bir adam. Bu sefer gerçekten güzelliğine, güzel kalbine layık birini bulmuşsundur umarım. Banu Alkan ve Murat Taşdemir’in ilişkilerine ben vesile olmuştum. Nasıl aşık olduğunu, ne kadar sadık, sadakatli, özverili olduğunu biliyorum. Banu Alkan ve Afrodit kimliğini rafa asıp, kendinden büyük ödünler veren bir kadınsın. Murat Taşdemir’den 10 kat fazla yakışıklı bir adam. Düşüncemi söylemek istiyorum. Düğün yapma. Lütfen bir konsoloslukta evlen. Nazara getirmeden çöz bu işi” deyince Banu Alkan, “Biz diyoruz ki, ‘Tertemiz iki insanız, bizi kim koruyacak.’ Ben de Allah dedim” dedi.

Seyhan Soylu, “İnşallah seni evlendikten sonra da tekrardan ekranlarda görürüz. Ama bu sefer bir kadın programında görmek istiyorum seni. İlk defa Al Sana Haber masasında söylüyorum. Banu Alkan bana konuk olarak geldiğinde, o tarih de Serpil Çakmaklı da vardı, ve biliyorsunuz hep bir rekabet oluştururlardı Banu Alkan ile Serpil Çakmaklı arasında, ikisi de aynı gün gelmişti. Banu Alkan’ın Murat Taşdemir’i görür görmez bir elektrik aldığını hepimiz gördük. Bülent bey yemeğe çağırdı. O gün Serpil Çakmaklı’yı Nihat Doğan ile bastım. Bir alt katımda da Banu Alkan ile Murat Taşdemir’i yakaladım. Gözlerime inanamadım. Banu Alkan ve Murat Taşdemir şampanya patlatıyorlardı. O gün ben keşfettim onları. Dedim ki bunlar aşk yaşıyor. Ama maalesef Murat Taşdemir, bir kadının kocasına olan kutsallığını algılayamadı. O’nun değerini bilemedi. Saçma sapan bir şovun rehavetine kapıldı. Aslında Murat Taşdemir orada Banu Alkan’ı değil, kendisini küçük düşürdü. Çünkü halkın gözünde Banu Alkan’ın her zaman çok dik, çok güzel, çok alımlı ve güzel bir kalbinin olduğu bilinirdi. Peki tarih ne zaman?” sorusuna Banu Alkan, “Evliliğimiz 2 ay sonra olacak” dedi.

Seyhan Soylu, “Eylül sonuna bırakılır diye söylemiştim. Yaz geçerken hayatına yeni bir bahar gelsin diye” şeklinde konuştu.

Oyuncu Banu Alkan evleniyor! İşte müstakbel eşi...