Beşiktaş, Başakşehir'de yıkıldı

Beşiktaş, milli ara sonrası lige mağlubiyetle döndü! Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi galibiyet serisine başlamak istediği maçta Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu.

Beşiktaş, Başakşehir'de yıkıldı

Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Milli ara sonrasında ligin perdesini açan iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi takım oldu: 3-2.

Alınan kötü sonuçlar sonrasında Aykut Kocaman ile yollarını ayırıp Emre Belözoğlu’na imza attıran Başakşehir, milli ara sonrasında Beşiktaş galibiyetiyle lige döndü!

Başakşehir golcüsü Okaka’nın 2 ve oyuna sonradan girip 9 dakikada maçın kaderini değiştiren Gulbrandsen’in golüyle 3 puanı kaptı. Beşiktaş’ın gollerini ise Alex Teixeira ile penaltıdan Batshuayi kaydetti.

İkinci yarısı yoğun yağış altında oynanan maçta Beşiktaş ilk yarıda varlık gösteremedi. Devrede yapılan 3 değişiklik siyah-beyazlıların hücum gücünü arttırdı.

Emre Belözoğlu 60’da Tolga Ciğerci’yi oyuna sokmasıyla orta sahayı yeniden toparladı. Oyuna 76. dakikada soktuğu Gulbrandsen de yaptığı asist ve attığı golle takımının galibiyetinde başrolü oynadı.

Bu sonucun ardından Başakşehir 9 puana yükselirken, Beşiktaş 17 puanda kaldı.

Ligin 10. haftasında Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise derbide Galatasaray ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.