Bioenerji ruhsal ve zihinsel durumu düzenler

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça adından söz ettiren yurt içi ve yurt dışında birçok ödüle Layık görülen Kudrettin Sarıalioğlu, bio enerji hakkında önemli açılmalarda bulundu.

Bioenerji ruhsal ve zihinsel durumu düzenler

Bioenerjinin bedenin, zihnin ve ruhun aynı anda iyileşmesini sağlayan bir şifa tekniği olduğunu dile getiren Kudrettin Sarıalioğlu, Bioenerji nin vücudu bir bütün olarak ele aldığını, vücudun duygusal, düşünsel, zihinsel enerji ayarının, yani balans ayarının yapılması olduğunu söyledi.

Bioenerji tıbbında bölgesel şifanın olmadığını belirten Sarıalioğlu, “Kişi hangi şikayetle gelmiş olursa olsun bioenerjist daima vücudun bütününe şifa verir. Balans ayarı böylece mümkün olur.Vücudumuzun bütün sistemleri beynin kontrolü altında görevlerini yaparlar Bu düzende bazı durumlarda bozulmalar olur. Düşünce kalıpları, negatif enerjiler, dış etkiler, stres, endişe, kaygı gibi durumlarda çakralar bloke olur ve hücrelere gerekli enerji akımı sağlanamaz.

Doğal şekilde akan sistemin kesintiye uğraması çakranın bağlı bulunduğu organ ve beraberinde salgı bezlerinin görevlerini aksatmalarına ve sorunların başlamasına sebep olur. Bu da hastalıkların başlangıcı demektir. Doğal akışı bozulan vücut ağrılar ve ruhsal sorunlarla kendini belli eder’ dedi.

Bioenerjinin şifası insan vücudunda bulunan tüm hücreleri canlandırarak daha aktif bir duruma gelmesi için yapılan bir uygulama olduğunu ifade eden Sarıalioğlu, “Bioenerji terapisi eller vücuda temas etmeksizin, üç aşamalı olarak yapılır. İlk aşamada vücut negatif enerjilerden temizlenir daha sonra bloke olan çakralar açılır ve son aşamada yeni ve taze enerji vücuda uygulanır. Seans sonrasında vücut normal çalışma düzenine döndüğünden iyileşme ve yenilenme süreci başlar.

Seanslar hastanın durumuna göre değişkenlik göstermekle beraber ortalama 3 ila 8 seans arasında değişir. Bio enerji Bağışıklık sistemini güçlendirir, Vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır, Metabolizmayı hızlandırır, Kronik yorgunluk ortadan kaldırır, Ruhsal ve zihinsel durumu düzenler, Her türlü ağrıda etkilidir, Vücudun bozulan fonksiyonlarını düzenler ve vücudun dengesini sağlar” dedi.