Brezilyalı efsane futbolcu Pele, ameliyat olduğunu açıkladı

Geçtiğimiz salı günü rutin kontroller nedeniyle hastaneye götürülen Pele'nin açıklanmayan bir sağlık sorunu nedeniyle 6 gündür hastanede tutulduğu öğrenildi. Haberler üzerine bir açıklama yapan Pele, şüpheli bir lezyon nedeniyle ameliyat olduğunu bildirdi.

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, ameliyat olduğunu açıkladı

Brezilya ve dünya futbolunun efsanesi Pele, geçtiğimiz salı günü rutin kontrol için gittiği hastanede 6 gündür tutuluyor.

Brezilya'da yayınlanan Globo'nun haberine göre 31 Ağustos günü her zamanki sağlık kontrolleri için Pele, Sao Paulo'daki Albert Einstein Hastanesi'ne götürüldü.

Haber Global’de yer alan habere göre, kontroller sırasında Pele'de adı açıklanmayan bir sağlık sorununa rastlandı.

Önlem olarak Pele'nin hastaneden ayrılmasına izin verilmedi. Aradan 6 gün geçmesine rağmen Brezilyalı efsane futbolcunun halen hastanede tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

Globo gazetesinin temasa geçtiği hastane yetkilileri ise açıklama yapmaktan kaçındı. Brezilya'ya 3 Dünya Kupası kazandırdan Pele hastanedeyken sevenlerinin endişe etmemesi için sosyal medya hesabından paylaşım yapılmıştı.

Pele, paylaşımında "Arkadaşlar bilincim yerinde, sağlık durumum gayet iyi, pandemi nedeniyle daha önce yapamadığım rustin testlerim için gittim. (Brezilya Arjantin maçını kastederek) Pazar günü oynayamayacağım." yazmıştı.

Pele'den ikinci açıklama

Pele, hastanede tutulduğu haberleri üzerine bir açıklama daha yaptı.

Brezilyalı efsane, herkese mesajları için teşekkür ederken "Geçen cumartesi günü sağ kolonunda tespit edilen şüpheli lezyonu çıkartmak için ameliyat oldum. Geçen hafta yaptırdığım testler sırasında tespit edilmişti. Çok iyi hissediyorum. Dr. Fabio ve Dr. Miguel'in sağlığımla ilgilenmesine izn verdiği için Allah'a şükrediyorum" dedi.