Burak Deniz ile Şahika Ercümen aşk mı yaşıyor?

'Şahmaran' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde buluşan Burak Deniz, önceki gece Kuruçeşme'de sevgilisi olduğu iddia edilen sporcu Şahika Ercümen'le görüntülendi. 31. yaş gününü kız arkadaşı ve menajeriyle birlikte kutlayan oyuncu, mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşadı.

Burak Deniz ile Şahika Ercümen aşk mı yaşıyor?

17 Şubat 1991 doğumlu Burak Deniz, önceki gece Kuruçeşme’de 31. yaş gününü kutladı. Ünlü oyuncunun yanında sevgilisi olduğu iddia edilen Şahika Ercümen ve menajeri vardı.

Haber

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, deniz mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşarken, Ercümen kameraları fark edince hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalıştı.

Haber

Sadece arkadaş olduklarını söyleyen Burak Deniz, kız arkadaşının çantasını neden taşıdığını soran muhabirlere, “Benim desem inanmayacaksınız zaten. Evet, arkadaşımın çantasını taşıyorum” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncuyu görenler, “Çantacı Burak” yorumunu yaptı. Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz'in Ercümen ile 2 aydır aşk yaşadığı öne sürüldü.

Haber

"Geri kafalı mıyız?"

Geçtiğimiz haftalarda objektiflere takılan Burak Deniz, "Didem Soydan'la ayrılık sebebiniz sosyal medyadaki cesur paylaşımlar mı?" sorusuna yanıt vermişti.

"Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?” açıklamasını yapan Burak Deniz, ünlü mankenle ayrılık sebebiyle alakalı sessiz kalmayı tercih etmişti.        

"Yok öyle bir şey"

Oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı eski rol arkadaşı Deniz İrem hatırlatılınca ”Yok öyle bir şey. Yakıştırmışlar sağ olsunlar” diye cevapladı.

“Siz kendinize yakıştıramadınız mı?” sorusuna tebessüm eden oyuncu, "Teşekkür ederim" demekle yetindi.

Haber